Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Oylama öncesi bir kez daha uyardı

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, bunun bir taktik olduğu kanısındayım. Çünkü durup dururken, ülkenin başında binbir türlü dert varken ortaya neden türban sorunu atıldı? Çünkü yaklaşan küresl krizin ve dertlerimizin üstene şal olacak bir. İkincisi 2009 yılında yerel seçimler var. Ona yatırım. Bu kanunu geçirseler bile hem anayasamıza hemde sanırım 90 veya 94. maddesinin son fıkrasına eklenen uluslar arası mahkeme kararları tüm mahkeme kararlarımızın üstündeyi kabul ettiğimize göre bir vatandaş bile bunu AİHM'ne götürdüğü zaman iptal ettirebilir. Bu uyanıklar bunu bilmiyorlar mı? Elbette biliyorlar ama seçimde yine madurları oynama için "Bakın biz yaptık ama Anayasa Mahkemesi veya AİHM bozdu biz napalım diyecekler. Ve bunada bizim milletimiz önceki seçimde olduğu gibi inanarak oy verecektir. Hiç kuşkunuz olmasın. Ama uyuyan güzeller ülkesindeki milletim şu Vakıflar yasaında ne var ne yok merak bile etmiyor. Bu kanunla sadece İstanbul'da 1143 tane taşınmaz malları (ev, arsa, dükkan, işyeri artık ne varsa) beş parasız Yunanlılara vereceğimizi nedense hiç sorgulamıyor. Anadolu da neler elden gidecek Allah bilir. Bunun sonucu bize "Bu toprakalr bizimdi, 1071 yılında gelip burayı işgal ettiniz. Geldiğiniz yere hadi marş marş derlerse hiç şaşırmayın. Ki bunuda AB marifetiyle diyeceklerinden adım gibi eminim. Çünkü bir zamanların aymaz politikacılarına dikkat edin AB tahakkümünü kabul etmeyin bunlar ilerde Ermeni soy kırımınıda tanıyın diyeleri hayalcilikle suçlamışlardı. Laz vatandaşımızın mezar taşına yazdırğına benzedi. "Hastayum, hastayum dedum inanmadinuz. Ula uşşaklar öleyrum dedum inanmadinuz. Ha şimdu ne oldi ha? Bizimkiside o hesap.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (07-02-2008 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri