REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: gm 9000-40000 tps auto

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yarın çıkıyor tps auto yazılımları bilginiz olsun

--------------------------------------------------------------------------------

Yetkililerden aldıgımız bilgilere göre 4000-9000 serisi tps yazılımlarının yapımı başlanmıştır.Yakın zamanda verilecektir

Herkese hayırlı olsun gözünüz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ta olsun

ilk ben wericeğim bu siteye çıkar çıkmaz
    Konu Simba tarafından (06-02-2008 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mchute13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pardon sunny lere cıkmıyormu gec kaldılar bu sefer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nerden Aliyonuz Bu Bİlgİyİ Bİz Alamiyoruz Servİs Olarak....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mchute13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım sen veremezsin yazılımları zalimden başkası vermiyor sagdan soldan dolma bilgilerle konu açma ve insanları yanıltma Diğer gm sitesinden aldıgın bilgiyi buraya veriyorsun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

GM adminin verdigi yazıyı aynen copy yapmıssın.Diğer sitede supersatforuma ait bir site bilmem anlatabildimmi.Tereciden tere alıp bize satma
    Konu Simba tarafından (06-02-2008 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım sen veremezsin yazılımları zalimden başkası vermiyor sagdan soldan dolma bilgilerle konu açma ve insanları yanıltma Diğer gm sitesinden aldıgın bilgiyi buraya veriyorsun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Diğer sitede supersatforuma ait bir site bilmem anlatabildimmi.Tereciden tere alıp bize satma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

at ata bildiğin kadar nasıl olsa herkes bol keseden atıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herşey VATAN ve TPS ler için..TPS ler çökmez vatan bölünmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar önceki yazılım yani 19.09.2007 tarihli yazılım TPS (yani multileri açıyordu) 30.01.2008 tarihli yazılımı yükledim TPS ler gitti. yeniden 19.09. tarihli yazılımı yükledim. Nafile gidiş o gidiş,vtps vleri gören bilen haber versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

Yetkililerden aldıgımız bilgilere göre 4000-9000 serisi tps yazılımlarının yapımı başlanmıştır.Yakın zamanda verilecektir

Herkese hayırlı olsun gözünüz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ta olsun

çalacam senden programı ilk ben vericem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olurmu öyle şey yazılımları ilk ben yayınlaycam kimseciklere kaptırmam.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri