Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon
171 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Redline Guncel Yazılımları TPS Auto-POLSAT-PREMIERE GuncelK.EYLE OK 18-02-2008

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosovalı benim parabol anten yerde bahçede üstteki komşu kar temizlerken antenin üstüne kar boca etmiş vallahi ne mct nede hotbırd kaldı hava düzelmeyince antene ayar çekemiyom onun için şifreler hakkında yorum yapamadım bilgine sağol düşündüğün için havalar düzelene kadar uyduya uzak kalacağım saygılarla
    Sıcak su dök

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sıcak su dök
    kosavalı anteni temizledim ama sinyal çok düştü zannedersem ayar istiyo bahçede kar diz boyu oraya ne televizyon nede cihaz indirilir nede ayar yapılır ne yapalım kar. ın kalkmasını bekliyeceğiz sağol sen bir tanesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Redline Guncel Yazılımları MCT OK TPS Auto-POLSAT-PREMIERE Guncel ***le Ok 18-02-2008

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Yükleme Talimatı:Yükleme programı indirdiğiniz zip li dosyanın içinde onu açın Cihazı Stand-By konumuna getirin. Yükleme Dosyasını Çalıştırın. Com Portu seçip Open a basın. Start diyin ekranda end Yazana kadar bekleyin. Cihazı kapatıp açın. İyi Seyirler.

Tps İçin M6 Music
    Polsat İçin Animal Planet üzerinde Bekleyin.

Alıntıdır emeği gecenlere teşekkürler..

RL-10CSX Yazılımı İçin Tıklayınız.Bu yazılım birebir uymaktadır..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Üstat bu yazılım RL - 100CSX ve CS- 100 e uygunmudur 3 modele aynı yazılım atılabilir mi? Tşk bu arada paylaşım için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmasterin hiç biri açmaz arkadaşım
    sağol arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar redline ne zaman günceleme yapacak acaba bilsi olan varmı ?

şimdiden herkese teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline cılar çok şanslısınız.süper makinaları var redlinın.bi türlü alamadım parasızlıktan.ne güzel paso güncellemesi var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustacım ellerin dert görmesin sen olmasan halimiz harap herşey için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncelleme frekansı 11887 / 3333

Günncelleme 23.02 2008 saat 11.30 itibari ile başlamıştır

TÜM REDLİNE KULLANICILARINA HAYIRLI OLSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kusura bakmayın ama bu redline nedir ve ne işe yarıyor
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selam

kosovalı abı senden bır rıcam olucak bende 10 csx modelı var yenı yukluycem ama nasıl aratacagımı bılmıyorum yanı outo guncellemeyı bılmıyorum daha yenı uyenızım o yuzden yardımcı olurmusun ustam

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri