arkadaşlar şuandaa freex xdream inxtv ***wiew paketi yok açık değil tps paketi absat paketi açik
arkadaşlar şuandaa freex xdream inxtv ***wiew paketi yok açık değil tps paketi absat paketi açik
arkadaşlar yeni ***ler geldi bilginize
arkadaşlar bugün 13-06-2008 saat 16 sıralarında uydududan verilen yazılım izlediğimiz s..view paketini,de uçurdu tps, ler yine yok yeni yazılımla neyi verdiler anlayamadım önceki yazılımla verdikleri sxxview,leri aldılar saygılarımla:49:
Sahi kardeşler bu neyin yazılımı acıklarda gitti bu nasıl yazılım
arkadaşlar galiba s...view,leri yanlışlıkla verdiler bunu farkedince bugün,ki yazılımla view,leri uçurdular çünki yeni gelen bir şey yok tüm uyduları denedim tps,ler sorunlu aç kapa yapıyo sadece polsat ve piremierler var![]()
Evet sanırım dediğin gibi oldu. Öğleye kadar açıktı geceden. Akşam üzeri okuldan gelince bir yazılım aldım. hiçbirşeyi açmıyordu. Saat 21.30'a doğru tekarar bir yazılım daha verdiler. Bu sefer TPS ve Polsatlar açıldı. Viewler başka alıcılarda açıkmıydı onu bilmiyoruz. Eğer onlarda da açıksaydı, genel bir reklam için olabilir. Sadece bizde (RL'larda) açıksaydı, Sensi kardeşin dediği gibi mi? Yoksa AR-GE deki arkadaşlar ele geçen şifrelerimi gönderdiler bilemiyoruz. Bilgilerinize.
Saygılar.
şu an zaten tps lerde açmıyor ***wıwlerde .ne için miş bu yazılım .ya adam gibi bir izleyemeyecekmiyiz şu kanalları
bende polsatlarda açmıyor. şu an açık mı acaba? csx1000pvr
arkadaşlar yeni kéyler uyduya verilmiş,duyduğuma göre....bilginize....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri