teşekkürler kosavalı ustada uydudan güncelleme olmuyormuda bilgisayardan yüklüyoruz
Teşekkur: 0
teşekkürler kosavalı ustada uydudan güncelleme olmuyormuda bilgisayardan yüklüyoruz
teşekkürler ustam ellerin dert görmesin
saol kosavalı usta zannedersem 10 şubata kadardı diye biliyorum
kosavalı kardeş redlıne ne zamana kadar bekleyeceğiz
şimdiden teşekkürler
Sevgili ustalar geçmiş günlerde 10 şubatta yeni sinyalizasyon çalışmalrı sonucu hakkında bu gün itibarıyle bir açıklama yapılacağını ve bu tarih itibarıyle bundan sonra yazılım ve uydudan güncellemeler hakkında nasıl davranmamız gerekeceğini aydınlatan bir açıklamanın yapılacağını söylemiştiniz ustaların bilgisi var ise bu konu hakkında bir açıklama yapabilirlermi cevaplanırsa sevinirim bir redlıne rl 10 csx kullanıcısıyım.saygılarımla iyi çalışmalar diliyorum
Hafta sonuna rast geldi 10 şubat dükkan kapalı herhalde onun için açıklama yapamadılar herhalde zannediyorumki FG digital ile anlaşmaları bitti,çözüm bekliyor olmalılar çünkü bayağı uzun sürdü.
kosovalı kardeş ellerine sağlık.denedim yükleme yapamadım.rl 10x e.yardımların için teşekkürler
tşk saygılar kosavalı arkadaş cs-100xredline cihazda direkmi açılıyo yoksa bunda emuyu nasıl açıyoruz
Konu mehmet13 tarafından (11-02-2008 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri