Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 14/18 ÝlkÝlk ... 456789101112131415161718 SonSon
171 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Redline Guncel Yazýlýmlarý TPS Auto-POLSAT-PREMIERE GuncelK.EYLE OK 18-02-2008

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam kosowalý aekadaþým redline 18500 lere yazýlým yokmu ?? bayadýr dowloand yapmýypr makinaya yeni frekanslarýda girdim ama nafile sorunu bulamadým ayrdýmcý olursanýz sevinirim
    Konu siptar01 tarafýndan (12-03-2008 Saat 03:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kosovwalý arkadaþým halen vcp yazmamýþsýn bilgi veririswn sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siptar01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kosovwalý arkadaþým halen vcp yazmamýþsýn bilgi veririswn sevinirim
    hocam 18500 lere uydudan yazýlým vermeyecegini redline firmasý daha önce acýklama yaptý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

helal olsun redline. ***view ler,mct ler.tps ler polsatlar novalar...hepside auto yapýyor.bizzat test ettim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý felekcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    helal olsun redline. ***view ler,mct ler.tps ler polsatlar novalar...hepside auto yapýyor.bizzat test ettim
    polsatlar uçtu bilmem senin cihazýn hangi seri ama novalarý açtýðýna göre galiba uydu senin cihazý özel güncelliyo sadece xxxview multiler varbirde freextv paketi var diðerleri gümledi:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý felekcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

novayý açmýyor kimi kandýrýyorsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý salih 2000 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    novayý açmýyor kimi kandýrýyorsun
    Sallamaktan kim ölmüþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sallamaktan kim ölmüþ
    kosovalý arkadaþýn cihazýný periler güncelliyo galiba

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende 1000 pvr var redlayn hiçbir þifreli kanalý açmadý bana yardýmcý olurmusunuz emuaktif nasýl edilir teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bne bu cýhaza hýc ýsýnamadým.

Sayfa 14/18 ÝlkÝlk ... 456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri