teþekkürler kosavalý ustada uydudan güncelleme olmuyormuda bilgisayardan yüklüyoruz
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
teþekkürler kosavalý ustada uydudan güncelleme olmuyormuda bilgisayardan yüklüyoruz
teþekkürler ustam ellerin dert görmesin
saol kosavalý usta zannedersem 10 þubata kadardý diye biliyorum
kosavalý kardeþ redlýne ne zamana kadar bekleyeceðiz
þimdiden teþekkürler
Sevgili ustalar geçmiþ günlerde 10 þubatta yeni sinyalizasyon çalýþmalrý sonucu hakkýnda bu gün itibarýyle bir açýklama yapýlacaðýný ve bu tarih itibarýyle bundan sonra yazýlým ve uydudan güncellemeler hakkýnda nasýl davranmamýz gerekeceðini aydýnlatan bir açýklamanýn yapýlacaðýný söylemiþtiniz ustalarýn bilgisi var ise bu konu hakkýnda bir açýklama yapabilirlermi cevaplanýrsa sevinirim bir redlýne rl 10 csx kullanýcýsýyým.saygýlarýmla iyi çalýþmalar diliyorum
Hafta sonuna rast geldi 10 þubat dükkan kapalý herhalde onun için açýklama yapamadýlar herhalde zannediyorumki FG digital ile anlaþmalarý bitti,çözüm bekliyor olmalýlar çünkü bayaðý uzun sürdü.
kosovalý kardeþ ellerine saðlýk.denedim yükleme yapamadým.rl 10x e.yardýmlarýn için teþekkürler
tþk saygýlar kosavalý arkadaþ cs-100xredline cihazda direkmi açýlýyo yoksa bunda emuyu nasýl açýyoruz
Konu mehmet13 tarafýndan (11-02-2008 Saat 20:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri