kosovalý yeni dosyayý yükledim ama redline ve mct ler açmýyor dosya cx_flower2v2.16_redline_2008_02_18 polsat-ve multiler aynen astra premierler de tamam sadece mct problem acabaq güncel kxxxle izleyeceksek lütfen kxxleri nerden alýrýrýz saygýlarla![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
kosovalý yeni dosyayý yükledim ama redline ve mct ler açmýyor dosya cx_flower2v2.16_redline_2008_02_18 polsat-ve multiler aynen astra premierler de tamam sadece mct problem acabaq güncel kxxxle izleyeceksek lütfen kxxleri nerden alýrýrýz saygýlarla![]()
teþekkürler kosavalý
Boþ zaman yoktur boþa geçen zaman vardýr.
mct ler çalýþýyor redlightlar çalýþýyor teþekkürler
arkadaþlar bu mered bende niye çalýþmýyo vallahi ayni dosya deðilmi bu ben yükledim týk yok ne mct ne redlinlar var bir super redline cý dost aranýyor cihazým REDLÝNE-RL.CSX-10 acaba senin dosya buna uyarmý lütfen yardým![]()
biri bana yardým etmiyecekmi acaba
redline csx100 uydu cýhazý için 1.91 yazýlýmýný siteye yüklemekte ve bizlere haber vermekte emegi geçen arkadaþlara yürekten teþekkür eder baþarýlarýnýn devamýný dilerim saygýlar.
slm lar kosavalý þuan mtc ler acýkmý multiler tamam ama mtc leri acmýyor sorunmu var ac aba
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri