Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Güncelleme sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Güncelleme sorunu

Ýyi günler cihazýmýn markasý CSX100 bugun güncelleme yapmayý denedim )tps daily fln) ama OTA bilgisi aranýyor dedikten sonra ota bilgisi bulunamadý diyor ve güncellemeden çýkýyor güncelleme yapmýyor bunu türksat da ve 11878/v/3750 de deniyorum fakat neden böyle oldu anlamadým yardýmcý olursanýz sevinirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

11880 3750 dedene olmazsa 11882 3750 dene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

11872/v/2965 e geçiyor 11870 e geçmiyor ama 11872 dede ota bilgisi bulunamadý diyor yardýmcý olabilecek yokmu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu redline nesi var yaa star þiffrsini ntv spor þifresini ve cogu yabancý kanalalrý acmýoo bayadýr ne oldu infilakmý redline cx 100 ler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu konuda bilgisi olan kimse yokmu hiçbir güncellemeyi yapamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yeni Güncelleme Frekansý
    11877 di***/Vertikal 3750

Sorun yaþayanlar 11878 - 11879 veya 11876 gibi kombinasyonlarýda deneyebilirsiniz ....
    Arkadaþým cihazý ilk önce; arkasýndaki düðmeden aç kapa; yukarýdaki frekanslarýda dene... eðer yine olmazsa sistem ayarlarýnda güncelleme kýsmýný bilgilendirmeye getir.zamanlayýcý ayarlarýnýda otodan,kýlavuz saat ayarlarýna getir bi de böyle dene bakalým.
    Konu xhardlove tarafýndan (20-09-2008 Saat 17:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar, ayný sorun bazen bende de oluyor. Birkaç defa güncellemeye bastýðýmda güncellemeleri yapýyor. Güncelleme frekansý 11878 V 3750 dir. Farklý rakam girerseniz güncelleme yapmýyor. Bilgilerinize.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri