Arkadaşlar yeni k.eyler uyduya verilmiştir. Alıcılarınıza k.ey güncellemesi yaptırın. Bahsedilen on Diamont ve Gold tvler açıklar. Bilgilerinize.
Saygılar.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arkadaşlar yeni k.eyler uyduya verilmiştir. Alıcılarınıza k.ey güncellemesi yaptırın. Bahsedilen on Diamont ve Gold tvler açıklar. Bilgilerinize.
Saygılar.
hocam bu Diamont ve Gold TV kanal mı paket mi acaba?
ve frekansları nedir ve hangi uydu merak ettim Thor falan mı
sagol
yaw arkadaþlar 14500 redline larý çöpemi atalým güncelleme yapmýyormu bu cihazlar artýk
14500 usta bu modelleri redline yazýlým vermiyo eski cihaz olduðu için çöp atma redline eski cihazýný alýyo sana yeni cihaz veriyo birazda fark alýyo
Konu optik burak tarafýndan (07-08-2008 Saat 13:36 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ekleme
Arkadaþlar. bugün öðle sonu itibariyle, yeni k£y güncellemsi uyduya vrilmiþtir. Alýcýlarýnýz güncelleyebilirsiniz. ÝNXTV(freedeliyt) açýktýr. Bilgilerinize.
Saygýlar.
Arkadaþlar þu an itibariyle V 3.09 yazýlýmý uyduya verilmiþtir. Bende þuan yazýlýmý yüklüyorum. Neleri açtýðýný henüz bende bilmiyorum. Haber vereyim dedim. Bilgilerinize.
Saygýlar.
bu yazýlýmý yüklersem sýraladýðým kanal listesi deðiþecekmi sýraya koymak epey zaman alýyorda
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri