Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Turkcell Live Messenger 1 MART’a kadar ücretsiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Phone 40 Turkcell Live Messenger 1 MART’a kadar ücretsiz

Turkcell’in multimedya servislerine bir yenisi daha eklendi. Live Messenger’ý cep telefonunuza kurarark ayný bilgisayarda olduðu gibi listenizdeki kiþilerle görüþme yapabilirsiniz. Üstelik 1 MART’a kadar kayýt ve baðlantý ücreti ödemeden.
    Nasýl kullanacaðým?
    Öncelikle Live Messenger uygulamasýný cep telefonunuza indirmeniz gerekli. Bunun için MSN yazýp 7777‘ye kýsa mesaj göndermelisiniz. Cep telefonunuza gelecek olan baðlantý linkinden uygulamayý indirerek Live Messenger’ý hemen ücretsiz kullanamaya baþlayabilirsiniz.
    Ücretlendirme nasýl?
    Uygulama ve servis kullanýmý 1 MART a kadar ücretsiz. Bu tarihten sonra ise GPRS ücreti üzerinden fiyatlandýrma yapýlacak. Aylýk sabit ücret þimdilik belli deðil.
    Hangi cep telefonlarý uyumlu?
    Nokia modelleri: 6151, 6233, 6280, 6288, 6630, 6680, N70, N73, N95
    GPRS ayarlarým nasýl olmalý?
    Live Messenger uygulamasýný indirebilmek ve kullanabilmek için GPRS ayarlarýnýzýn TURKCELL INTERNET veya BILGISAYARDAN INTERNET profilinin seçili olmasý gerekli. Eðer bu ayarlar sizde mevcut deðilse cep telefonunuzun mesaj kýsmýna TURKCELL INTERNET yazýp 2222‘ye gönderip gelen ayarlarý kaydediniz.
    Live Messenger’a giriþ yaptýðýmda arkadaþlarýmý eklemem gerekiyor mu?
    Live Messenger’a cep telefonunuzdan giriþ yaptýðýnýzda arkadaþ listenizi tekrar oluþturmanýza gerek yok. Tüm arkadaþlarýnýz bilgisayarda olduðu gibi görünecek.
    Yakýnda eklenecek telefon modelleri:
    Nokia: 6230, 6600, 6131, E61i
    Sony Ericsson: K610i , K750i, Z610i
    Motorola V3x
    Turkcell uyumlu cep telefonlarý yenilendikçe kullanýcýlara kýsa mesajla bildirim yapacak. Mesajý aldýðýnýzda MSN yazarak 7777′ye göndermeniz yeterli olacak.
    Live Messenger servisinde resim ve dosya alýþveriþi gerçekleþtirilemiyor.
    Konu Simba tarafýndan (31-01-2008 Saat 15:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ii haber valla kulanan arkadaþlarým var onlara söyleyim hemen yüklesinler.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþeekürler üstad iyi haberin için selamlar ellerine güller

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alla alla Benim Telefonun markasý 7610 ama Þöle bi mesaj geldi ;Sayýn abonemiz,cihazýnýz bu uygulamayý destekmedeði için MSN abonelik talebiniz alinmamiþtir. Ama ben normalde Msn programýný yukleyip girebiliorum Telefodan Msn'e acaba programý kendim Yüklesem Gene beleþ girermi ? Eline saðlýk bu arada tskler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haber icin teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tskler paylasým ýcýn saolun var var olun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ama Bende Olmadý Býr Kac Kez Denedim Iþleminiz Gercekleþmedi Diyor Hem Arkadaslar Anladýgým Kadarýyla Bu Msn Programý Indirmek Bedava Diyor Anlýs Anlamadým Ise

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kullananlar için çok iyi haber

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haberiniz için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Aziz46 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Alla alla Benim Telefonun markasý 7610 ama Þöle bi mesaj geldi ;Sayýn abonemiz,cihazýnýz bu uygulamayý destekmedeði için MSN abonelik talebiniz alinmamiþtir. Ama ben normalde Msn programýný yukleyip girebiliorum Telefodan Msn'e acaba programý kendim Yüklesem Gene beleþ girermi ? Eline saðlýk bu arada tskler...
    Desteklediði modeller.

Nokia:6151,6233,6280,6288,6630,6680,N70,N73,N95

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri