REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Bodrum da kiralık devremülk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bodrum da kiralık devremülk

Arkadaşlar Bodrum da devremülkümü kiraya veriyorum. İlgilenenler özelime veya buraya yazabilirler. Devremülkün özellikleri aşağıdadır.

Yer ; Bodrum, Ortakent/Yahşi
    Zaman ; 12.07.2008 - 26.07.2008
    Oda sayısı ; 2 oda + Salon mutfak (Salon mutfak beraber)
    Balkon ; Var
    Konum ; 2 katlı 4 daireli binanın 2.katı (Harika manzara)
    Diğer özellikleri ; Bir odada 2 tek yatak, diğer odada çift kişilik yatak, salonaçık mutfak, balkon. yemek grubu oturma grubu, buzdolabı, çamaşır,bulaşık makineleri,klima,şofben, mutfak gereçleri, tv, telefon, ev ihtiyaçlarınızı karşılayacak her şey, 5 kişi kalabilir, Otopark. güvenlik, yüzme havuzu, 6 kişilik yemek takımı v.s.

Kiraya verildi
    Konu Kemal Turan tarafından (22-04-2008 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kemal usta sizin orda kiralar ne durumdadır depozit vede ödeme koşulları bunlar hakkında bilgi kısa verebilirmisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustam kira dediğiniz zaman kasdiniz, devremülkmü, yazlıkmı? Ben 6 ay Yalıkavak/Bodrum da kalıyorum. Ortakent teki devremülkü kiraya veriyorum. Kiralar semt ve eve göre değişiyor. Mesela benim devre mülkün yanında bir site var 15 gün 3.000 YTL diyorlar. Bazı yerlerde devremülk 15 gün 750 YTL, Bazı yerler 15 gün 2500 dolar. Ben geçen sene 1300 YTL ye vermiştim. Benim devre mülkte 5-6 kişi kalabilir. Havuzu var 250 metre de Bodrumun Mavi bayraklı en güzel denizi var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benımde dıdım altın kumda var ama pıyasayı bılmıyorum acaba oralarda ne kadardır yazdan yaza ızınden ızıne.işte.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncellendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncellendi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri