Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Laptoptan Yazilim Atma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben laptoptan yazilim yukluyorum hicbir sorun cikmiyor.satin almis oldugun usb 232 ceviricinin surucusunu yuklemen gerekiyor.hangi markaya yazilim yuklucen bilmiyorum ama yukleme loaderindeki com da 4 secenek varsa ugrastirmaz.mesele kaon tabanli,yumatu makinlarda ama next 2000 gibi makinalarin yuklama loaderinde 2 tane com secenegi vardir.onun icinde pc deki yukledigin programin cam ayarini com 1e yada com 2 ye getirmen lazim.
    bunlari yaparsan hicbir sorun olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde yüklüyoruz arkadaşım hiçbir sorun olmuyor.com ayarlarınıda istediğimiz ayara getirebiliyoruz...lap top vista yüklüydü biz xp pro ya çevirdik o şekilde ve dönüştürücü sistemi ile yükleyebiliyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MESUT2354 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar aidata dizüstü bilgisayarım var ve ben bu bilgisayardan bir türlü yazılım atmayı başaramadım.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve de yardımcı olurlarsa şimdiden tşkl.( yazılım atmak için USB 2.0 TO RS232 aldık ama yine nafile)
    Her dönüştürücü yazılım atmaz.aldığınız yerde başka dönüştürücü varsa deneyerek alın.daha önce başıma geldi.aldığım yazılım atmadı.başka dönüştürücü aldım.yazılım atın.cd sindede doğru driveri kurun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede usb çevirici veya ayarları ile ilgili bir sorun seninkisi... bende manhattan usb çevirici var. yazılım kanal listesi yada softcam atmada hiç bir markada problem yaşamadım. bazı usb çeviriciler ne yaparsan yap hiç bir şekilde kullanamıyorsun.sana tavsiyem bilinen ve denenmiş bir çevirici alıp öyle denemen. tabiki ayarlarını da düzgün yapman lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum bende notebook kullanıyorun digitusun usb to seri port çeviricisini aldım. sorunsuz olarak reciverıma yazılım yükledim. bundan önce çok model denedim hep sorun çıktı ve windows vista da bile sorunsuz çalışıyor. kolay gelsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar benim ASUS Duo T2130 Laptop la 2 değişik marka usb rs232 dönüştürücü ile bu marka cihazlarda dönüştürücüyü görüyor her türlü ayarları denedim ama maalesef olmadı ama olur diyen varsa bana ödemeli gönderirse çok memnun olurum.
    Bana ayarların tarifini lütfen yapmayın kesin yazılım atabileceğim dönüştürücü şu marka deyin selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usb çeviricim var çoğu cihazda iyi çalışıyor ama çok yavaş yüklüyor neden olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım buradaki talimattan faydalanabilirsiniz.Tamamen alıntıdır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ben denedım sorunsuz çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aldiginiz usb to rs 232 dönüştürücünün chip seti FTDİ ise yükleme yapabilirsiniz. Çünkü FTDİ chip seti olan dönüştürücülerin driverı (sürücüsü) com port uyumludur. Yazılım ve kanal yüklemede sorun çıkartmaz.
    Ancak PROLİFİC chip seti olan usb to rs232 alırsan, malasef driver ( sürücüsü ) uyumsuzdur ve yazılım yüklemesi yapamazsınız. Bu yüzden mutlaka satıcıdan FTDİ chip setli usb to rs 232 dönüştürücü isteyin. Marka farketmez. Mühim olan chip'dir. Bildigim kadarıyla dünyada usb to rs 232 için 2 chip üreticisi var. PROLİFİC chip ve FTDİ chip
    Receiver yüklemelerinde FTDİ chipli usb to rs232 kullanmalısınız.
    Ben de bu iki chip setli usb to rs232 converterdan da var. S-Link usb\rs232 usb 2.0 malesef prolific chip setlidir, XP için kulanmadığım driver kalmadı ama yükleme yapamadım. Sorun conveterdan degil prolific sürücüsünden kaynaklanıyor.
    Gittim yeniden bu sefer FTDİ chipli yeni bir usb to rs232 chip setli converter aldım. FTDİ chip setli converter ile yüklemeleri yapabiliyorum.
    Konu dredmani tarafından (19-02-2008 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
    next 8000 xcam, next 8000 plus, aciko 4222 ci, next 2000 plus ci, next 2000 Xfta, yumatu iq

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sorunsuz yazılım atıyorum.sorununuz büyük olasılıkla com ayarlarınızdan.elimdeki birkaç bilgiyi aşağıda veriyorum.
    com portu nosu bulma:
    1. BaşlatBilgisayarım sağ tıklanıpYönet seçilir.
    2. Aygıt Yöneticisi seçilir.
    3. Port yanındaki + tıklanır.Bağlantı yapılan port nosu görünür.

USB to RS232 çeviricide com1 yada com2 yapma:
    1. Bilgisayarım(my computer) e sağ tıkla,
    2. Yönet(manage) i seç.
    3. Aygıt Yöneticisi(device monitor)de "ports(COM&LPT)” yanındaki + tıklanır.
    4. Bağlantı yapılacak port görününce sağ tıklayıp “özellikler(properties)”i seç.
    5. Açılan pencerede port ayarları(port settings) tab'ında “gelişmiş(advanced)”i seç.
    6. Açılan pencerenin sol altından com port ayarını “com1” yada “com2” yap.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri