REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yardım edin lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn yardım edin lütfen

AT-1030DCI SKYZ
    Info: 10.05.21-CFCB
    S/W: V02.00.07
    H/W: V12.03.A5
    Loader: V2.1.9 v3
    C.A: 2.2.5

Bu bilgilere sahip DigiX cihazım için Stream yazılımı var mı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm

Arkadaşım öncelikle tps au kaon tabanlı cihazlarda çöktü yeni yazılımları bekliyoruz,Fakat sizin cihaza yazılım çıkmamakta cihazınızın modül kısmını iptal edip 12.01.a5'e çevirirsiniz o şekilde güncel yazılım yükleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modülü iptal edersem ben nasıl ligtv izleyeceğim ayrıca nasıl çevirebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alp3r Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alp3r Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İkisinden birini tercih edeceksin.Başka yapabileceğin bir şey yok.Artık bu çihazlara yazılım desteği yok.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İkisinden birini tercih edeceksin.Başka yapabileceğin bir şey yok.Artık bu çihazlara yazılım desteği yok.
    @Radakoğlu üstad;Şimdi arkadaş eğer çakılı modülü iptâl ederse cı olan kısım çalışmayacak mı?
    Benim bildiğim sky cı bu cihaz ve cı kısmı çalışır...Tecrübeniz benden fazla olup,böyle yazınca siz;ben de ikileme düştüm inanın...
    Aydınlatırsanız sevinirim..Teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DIGISAT Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @Radakoğlu üstad;Şimdi arkadaş eğer çakılı modülü iptâl ederse cı olan kısım çalışmayacak mı?
    Benim bildiğim sky cı bu cihaz ve cı kısmı çalışır...Tecrübeniz benden fazla olup,böyle yazınca siz;ben de ikileme düştüm inanın...
    Aydınlatırsanız sevinirim..Teşekkürler..
    Lig tv kartla çalşıyor benim bildiğim bizde çakılı modülü iptal ediyoruz yani kartın girdiği sky modülü,sizin bahsettiğiniz ci modül girişidir.Umarım anlatabilmişimdir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili ustam;eğer arkadaş lig tv'yi modülle izliyorsa,yani;lig tv kendi modülü cyrptoworks ile...Ben bunun için cevap almak istemiştim..Yoksa o olayı biliyorum.Yani;çakılı modülle izliyorsa:Son demektir...Ama cı ile izleyecek olursa ne olur diye sordum ki sanırım cevap;lig tv. kendi modülüyle cı'da izlenir...
    Ben böyle biliyorum...
    Deneme şansım da olmadığı için,sizlerin tecrübenizle cevap almayı ve belki de aynı durumu soracaklara cevap olmasını umut ettim..
    Teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DIGISAT Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili ustam;eğer arkadaş lig tv'yi modülle izliyorsa,yani;lig tv kendi modülü cyrptoworks ile...Ben bunun için cevap almak istemiştim..Yoksa o olayı biliyorum.Yani;çakılı modülle izliyorsa:Son demektir...Ama cı ile izleyecek olursa ne olur diye sordum ki sanırım cevap;lig tv. kendi modülüyle cı'da izlenir...
    Ben böyle biliyorum...
    Deneme şansım da olmadığı için,sizlerin tecrübenizle cevap almayı ve belki de aynı durumu soracaklara cevap olmasını umut ettim..
    Teşekkürler..
    Digitürk ün kendisine ait bi modülü var sanırım onunla izlenebiliyor fakat ayrı bi para isteyebilirler modül için.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digitürk seyretmek ya da modül kullanmak isterseniz,zaten cihazınızın geri kalan modül kısmı(cı denen kısım ) kalacak olduundan sorun yok...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri