Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 11400 rd2 acil yardım....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 11400 rd2 acil yardım....

beyler başıma garip olay geldi. uydumun kablosundan bir T yardımıyla diğer odaya çektim. hangi odada izliceksem uyduyu taşıyıp oraya bağlıyorum. ancak bugün uydunun yerini değiştirirken türksatan sinyal sinyal alamamaya başladım. diğer uydularda sinyal varken türksatta sinyal yok. birde menü 0808 ile güncelleme yapmıyor uydum. 5,6 sn bekliyor ve kapanıp açılıyor. ne yapmam lazım lütfen yardım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türksatta herhangi bir kanalı açtıktan yaklaşık bi 10 dk sonra sinyal ve görüntü geliyor .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı işteo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler başıma garip olay geldi. uydumun kablosundan bir T yardımıyla diğer odaya çektim. hangi odada izliceksem uyduyu taşıyıp oraya bağlıyorum. ancak bugün uydunun yerini değiştirirken türksatan sinyal sinyal alamamaya başladım. diğer uydularda sinyal varken türksatta sinyal yok. birde menü 0808 ile güncelleme yapmıyor uydum. 5,6 sn bekliyor ve kapanıp açılıyor. ne yapmam lazım lütfen yardım...
    Alıntı işteo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türksatta herhangi bir kanalı açtıktan yaklaşık bi 10 dk sonra sinyal ve görüntü geliyor .....
    Cihazınızın fabrika ayarlarına geri dönün daha sonra güncel yazılımı yükleyin ardından isterseniz güncel kanal listesi yükleyin, sorunun düzelecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kablo baglantılarında şase olabilir.Çihazdan diseg ayarlarını kontrol ediniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tmm beyler hallettim ilginize teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tmm beyler hallettim ilginize teşekkürler...
    Hallettiğine sevindim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri