Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Sabit Telefonları Ücretsiz Arayın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabit Telefonları Ücretsiz Arayın!

Bir bilgisayar, bir mikrofon, bir de ses iletmesi açısından hoparlör ya da kulaklığınız varsa, şimdi tanıtacağımız program ile 40 adet ülkedeki yerel telefonları[sabit ev telefonlarını] ücretsiz arayabilir, konuşabilirsiniz. Üstelik bu ülkelere Türkiye ve birçok Avrupa ülkesi de dahil!
    Programın adı VoipBuster. Program Arşivimizden indirebilirsiniz. Boyutu ise sadece 1.75 MB! VoipBuster, son yılların popüler teknolojisi olan Voip teknolojisini temel almaktadır; yani Skype tarzı bir sistem kullanılıyor. Program ile ücretsiz konuşabileceğiniz ülkeler ise şu şekilde:

Andorra
    Avustralya
    Avusturya
    Belçika
    Bulgaristan
    Şili
    Kolombia
    hırvatistan
    kıbrıs
    Danimarka
    Estonya
    Finlandiya
    Fransa
    Georgia
    Yunanistan
    Hong Kong
    izlanda
    İrlanda
    Japonya
    Latvia
    Liechtenstein
    Lüksemburg
    Malezya
    Meksika
    Monako
    Mongolia
    Hollanda
    Yeni Zellanda
    Norveç
    Panama
    Peru
    Portekiz
    Porto Riko
    Slovenya
    Güney Kore
    İspanya
    Tayvan
    Tayland
    Türkiye
    Venezuella

Program, 2 çeşit tarifeye sahip. 1. tarifede deneme amaçlı ücretsiz aramalar yapılabiliyor ve ücretsiz hesap açılabiliyor. Bu hesap ile 1 dakika sınırı bulunan toplam 10 çağrı yapılabiliyor. Diğer tarife ise ücretli olmakla birlikte 120 gün süreyle 10 avro[Euro] gibi bir fiyat isteniyor. Böylece sınırlamalar ortadan kaldırılabiliyor.

Programda hesap alma işlemi 10 saniyeyi geçmediğinden, isteyen kullanıcılar 10 arama hakları doldukça yeni hesap alıp aramaya devam edebilirler. Şahsen ben böyle yapıyorum! Böylece 1 dakika sınırı olmak koşuluyla sınırsız arama yapabiliyorsunuz. Hesap alımında e-posta kontrolü olmadığını da belirtmeliyim!

Programı yükledikten sonra kurulumu gerçekleştiriyoruz. Standart kurulum aşamasından sonra program açılıyor ve sizden hesap açmanızı istiyor. Bu kısıma sahte e-posta adresi yazabilir, istediğiniz ad ile kullanıcı hesabı açabilirsiniz!

Daha sonra hesabımızla giriş yaptığımızda şu ekran karşımıza gelecektir:

Ücretli hesap alan kullacılar rehber oluşturabilir, kendilerine ait sabit numara alabilirler. Bu sayede sabit bir hesap numaraları olur ve arayan kişiye o numara gözükür. Fakat biz ücretsiz hesap ile sınırsız konuşma yapacağımızda pek önemsemiyoruz bu noktaları ...

Programın ana ekranındaki üst butonlardan "Dial" kısmına tıklıyoruz ve şu ekran geliyor:

Resimde görebileceğiniz şekilde arayacağımız numarayı giriyor ve yandaki yeşil renkli butona basıyoruz.. Programın bir güzelliği de tüm durumları yazması, mesela numara arandığında "ringing[aranıyor...]" gibi cevaplar vermesidir. Bu şekilde tüm aramalarınızın durumunu da takip edebiliyorsunuz.

Konuşmanız 1 dakika dolunca kesiliyor ve kapanıyor. Bu şekilde tekrar tekrar arama yaparak devam edebilirsiniz. Ses iletimi ve ses kalitesi ise doyurucu düzeyde; kopma iletilmeme gibi durum söz konusu değil!

Programda kesinlikle trojan, Virüs veya reklam casusu bulunmuyor. Eğer paypal ya da benzeri hesabınız bulunuyorsa 10 avro gibi cüzi bir miktar ile 120 günlük kesintisiz hesap alabilirsiniz!

Program ile ücretsiz olarak sadece sabit telefonlar aranabilmekte. Cep telefonları belli bir tarifeye sahip ve 0.24 kuruş civarı bir ücret ile bu hizmet de alınabiliyor. Telekom da ise bu tarife 0.45 kuruş!

Tüm bu ücret kesimi işlemleri, sizin oluşturacağınız bir voipbuster hesabından yapılacağı için, aramalarınızdan ötürü telefon faturalarınıza herhangi bir ücretin yansıması söz konusu değildir! Cep telefonlarını aramak, ya da ücretli tarifeye geçerek sınırlamaları kaldırmak için yapacağınız tüm işlemler için voipbuster kredisi alıyorsunuz; bir nevi hazır kart kontörü gibi denebilir... Kontörünüz ya da krediniz miktarınca cep telefonlarını arayabiliyorsunuz.. Programın ana menusunde ücretsiz hesapların 0 krediye sahip olduğunu gözlemleyebilirsiniz....

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu atilla71 tarafından (05-03-2006 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Programda hesap alma işlemi 10 saniyeyi geçmediğinden, isteyen kullanıcılar 10 arama hakları doldukça yeni hesap alıp aramaya devam edebilirler. Şahsen ben böyle yapıyorum! Böylece 1 dakika sınırı olmak koşuluyla sınırsız arama yapabiliyorsunuz. Hesap alımında e-posta kontrolü olmadığını da belirtmeliyim
    bunu yapmamıza ragmen malesef yine credi vermiyorlar sizlerde son durum nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    bunu yapmamıza ragmen malesef yine credi vermiyorlar sizlerde son durum nedir
    Bu durumd demekki programlarına çeki düzen vermişler o zaman ben daha önce denedim oluyordun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ücretsiz diye bir şey yok.yok böyle bir şey yaw.ben bu sistemlerle uzun zamandır uğraşıyorum.alman betamax firması gibi kuruluşlar internet üzerinden telefon görüşmesi yapabilecek alt yapıları olan kuruluşlar bu hizmeti sağlıyorlar batıda uzun yıllardır.türkiyede yok henüz telekom içinde...3 ayda bir 10 euro para isterler.bedava aramaya kalktığın zaman lütfen kıredi yükleyin der hemen program.bedava diye bir şey yok ucuz diye bir şey var.smslisto adlı voip programını kullanıyorum.haftada 300 dk yı geçmemek şartı ile sabit hatlar üç ay boyunca kontörsüz.bu süre dolunca dakikası türk telekomun yarı fiyatına.cep telefonları hiç bir zaman kontörsüz aranamıyor.bizim gsm operatörlerine göre cebi aramak pek avantajlı sayılmaz....bir aramada 20 dk dan daha uzun süre ararsan telefonu kapatıp tekrar aramak istedeğinde cezalandırıyor.bekliyorsun bir gün yeniden açılması için..bir haftada 300 dk yı aşarsan bir hafta cezalandırıyor...ses kalitesi çok kötü.bazan daha da kötü oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olmadı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri