Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: durmak yok yola devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buna benzer cok konuacıldı.bu konuları acanlar bakıyorum cok araştırmacı.bi zahmet 2002 den önceki günleri hatırlayın bu günle bi mukayese yapın.o günleri ne cabuk unuttunuz..ben hatılatmaktan yoruldum..eğitimde sağlıkta ulaşımda milli gelirde..ha bi ara da terör modası vardı o bitti şimdi bi kaç yerden alıntı yapıp rakam veriyosunuz.sanki millet ekonomi profesörü ii mi kötü olduğunu anlıcak...bende şimdi yapılan yeniliklerle ilgili dökümanları toplayıp konu acsam konu kalapalığı olcak.onun için boşuna vakit kayıpedip bunlarla uğraşman..herkesin görüşü kendine..
    kardeş; onlar şapır şapır alıntı değil Devletin istatistikleri, 2002 ve şimdiki günlerin mukayese yaptık değişen nokta nedir !!!..
    ha görüşünü söylersin anlarız..selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben akpartiliyim bunlada gurur duyuyorum senin görüşünne sen görüşünle gurur duyabilecekmisin bi onu anlayalım.veya onu bırak yarın seçim olsa hangi partiye oy verirsin sen onu söyle baklım.bana yakın parti yok diyosan konuşmayada hakkınyok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sana kızmıyorum üstadım yaşanan olaylara kızıyorum.

kim kızmıyorki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu konuyu kapatın bence insanın moralini bozuyor bu sohbet. herkez görüşünü savunabilir bu senin içinde bulunduğun duruma bağlı ekonomin ne durumda işçimisin memurmusun yada babadan kalmalarlamı işi götürüyorsun bilmeyiz, onun için tartışmaya gerek yok,benim fikrim beni bağlar seninkide seni kimine göre güzel kimine göre yaramaz
    ama şu gercek hergecen gün kötüye gidiyoruz.
    Allah sonumuzu ayır etsin.Sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar fikirlerimizi kimseyi kırmadan açıklayalım. lütfen kavga ortamı olmasın

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri