Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: mesaj yazamıyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart mesaj yazamıyorum

arkadaşlar ben mesaj yazamıyorum konulardaki mesaj yazılan bölüm bende gözükmüyor.

Yeni konular açabilirsiniz >Hayır
    Yanıtlar gönderebilirsiniz >Hayır
    Eklenti gönderebilirsiniz >Hayır
    Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz >Hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım üye olduktan sonra mail'ine gelen aktivasyon mailini onaylamazsan aktive olamazsın mesaj yazamazsın.Ama o 30 adet mesajı nasıl yazdın.Yok eğer mesaj kutun gözükmüyorsa hızlı cevap yazan yerin karşısındaki kare içindeki ok'a bas mesaj kutusu açılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşın aktivesi yapılmış zaten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolun ilginiz için ama ben uzun süredir foruma giremiyodum formatda sıkkullanılanlar kayıtlarım silinmişdi allahdan google var ilyo kke yazdım ve forumuma kavuşdum.neysey foruma girdim bir konuya cevap yazacakken sorunla karşılaşdım daha sonra bu bölüme girdim bu bölüme girince bir anda düzelmiş .yani sorun yok bu konuyu çöpe taşırsanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilyo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağolun ilginiz için ama ben uzun süredir foruma giremiyodum formatda sıkkullanılanlar kayıtlarım silinmişdi allahdan google var ilyo kke yazdım ve forumuma kavuşdum.neysey foruma girdim bir konuya cevap yazacakken sorunla karşılaşdım daha sonra bu bölüme girdim bu bölüme girince bir anda düzelmiş .yani sorun yok bu konuyu çöpe taşırsanız sevinirim.
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun kalktıktan sonra başlıgında durmasında bir anlam yok sanırım"bu nasıl üyelik" başlıgının....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun kalktıktan sonra başlıgında durmasında bir anlam yok sanırım"bu nasıl üyelik" başlıgının....
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri