tşkler........
Teşekkur: 0
tşkler........
bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederim
nasıl ki damarlar kana,nasıl ki bedenler cana o zaman bende sana sana mecburum......ihtiyar
mesaj alınmıştır ok.......
teşkürler hocam
Arkadaşım bilgin için tşk ancak şunu anlamak istiyorum sakıncası yoksa tabi yani şu 5 mesaj olayını sizler biz üyelerden foruma bilgi amaçlı mesaj yazmamızı istemişsiniz bunu bize biraz açıklarmısınız mesala ne gibi mesajlar olabilir ben kendim elektronikçiyim tamir atölyem var aynı zamanda goldmaster cihazlarının satış ve kurulumunu yapmaktayım bu hususta verebileceğim bilgi varsa hay hay memnuniyetle ayrıca tv ve her türlü elektronik cihazları tamir ve bakımını yapmaktayım tamir konusunda yardımcı olabilirim bu şekilde bilgi paylaşımım olabilir eğer geçerli ise @ mail lernizi bekliyorum siz sayın adminlere teşekürler
5 mesaj forumda yazdıgınız herhangi 5 mesaj olabilir.Neden mi 5 mesaj bu foruma sadece işinmi görüp giden uyelerimiz var bu forum veya diger forumlardada bu durum böyledir.
Biz komple aynı anda mail atarsak uyelerimize fayda saglarken zarar saglarız forum onlinesi cok oldugu için sunucumuz kaldırmayabilir.
Buradaki amaç foruma öyle veya bölyle 5 mesaj yazmış arkadaşlarımızı hiç katılım yapmayanlardan ayırmaktır..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Konu anlaşılmıştır,Teşekkürler.![]()
Konu anlaşılmıştır,Teşekkürler.
evet katılıyorum
konu okunmuş anlaşılmıştır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri