tasarruflarınıza katılıyorum ..forumun sağlıklı olması için gerekli her türlü girişimi destekliyorum...elinize sağlık arkadaşlar
Teşekkur: 0
tasarruflarınıza katılıyorum ..forumun sağlıklı olması için gerekli her türlü girişimi destekliyorum...elinize sağlık arkadaşlar
uyarı için tşk ler . okunmuştur .
konu anlaşılmıştır teşekkür ederiz.
Forum'a emeği geçen herkese teşekkür ederim gerçekten çok güzel ve faydali bilgiler veriyorsunuz.
Konu Selahattin50 tarafından (09-02-2008 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.
konu anlasilmistir.. tesekkürler
tşkler........
bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederim
nasıl ki damarlar kana,nasıl ki bedenler cana o zaman bende sana sana mecburum......ihtiyar
mesaj alınmıştır ok.......
teşkürler hocam
Arkadaşım bilgin için tşk ancak şunu anlamak istiyorum sakıncası yoksa tabi yani şu 5 mesaj olayını sizler biz üyelerden foruma bilgi amaçlı mesaj yazmamızı istemişsiniz bunu bize biraz açıklarmısınız mesala ne gibi mesajlar olabilir ben kendim elektronikçiyim tamir atölyem var aynı zamanda goldmaster cihazlarının satış ve kurulumunu yapmaktayım bu hususta verebileceğim bilgi varsa hay hay memnuniyetle ayrıca tv ve her türlü elektronik cihazları tamir ve bakımını yapmaktayım tamir konusunda yardımcı olabilirim bu şekilde bilgi paylaşımım olabilir eğer geçerli ise @ mail lernizi bekliyorum siz sayın adminlere teşekürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri