Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: LCD tv tavsiye!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    marka toshiba idi ama modelini hatırlamıyorum merak ediyorsanız öğrenebilirim.
    ayrıca servis desteğininde yetersizmiş.
    Lazer tv ile ilgili bende birkaç yerde bişeyler okumuştum
    genel hatları ile plazma aşırı güç sarfiyatı, burn in problemi ve ısı problemleri genel sorunları imiş
    lcd ise tepkime süresi ,panel yapısından dolayı plazmaya göre renk ve canlılık gibi sorunlar var ..lazer de bu sorunların çözümlendiğini okumuştum ve lcd ve plazmayaa göre oldukça ileri bir teknoloji olduğunu duydum
    bu nedenle lazer tv nin yukarıda arkadasında belirttiği gibi kısa zamanda piyasa da satışa sunulacağını ve ucuz olacağını düşünmüyorum. zaten bu işin sonu yokki. biryerden başlamak lazım.. telefon veya dig fotoğraf makinesi gibi.
    sony bravia alacaksanız da 2 kere düşünün derim
    neden 2 kere düşüneyim.problemli mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

verdiğim linki inceleyin ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

piyasada en cok tercih edilenler arasında değil.chip dergisinde detaylı bir araştırma yapılmıştı.
    ben de samsung derim çünkü bircok ürünle cıplak gözle mukayese şansım oldu.tabii bu benim şahsi görüşüm.
    değişik marka ürünleri aynı anda pazarlayan gross elektronik marketlerdeki ürünleri inceleme şansınız varsa secme şansınız daha kolay olur aynı zamanda satış temsilcisininde görüşlerini öğrenebilirsiniz.
    bende büyük ekran tv almayı düşünüyorum...plazma daha ağır basıyor.
    plazmada önce pionneer (cok pahalı) sonra panasonic..
    lcd de samsung tek gecerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bahse konu sony 2700 ytl samsung un neredeyse 2 katı..
    eğer fiyat 2 planda ise yukarıda belirttiğim ve verdiğin linkte ki gibi pionner o zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsunla sony i yan yanyana görme şansım oldu..samsungtaki rekler çok renkli ve kontrast çok yüksek.çeşitli sitelerde sony i baya övüyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben samsungun gerceğe daha yakın ve canlı olduğunu düşünüyorum..
    samsungta ayrıntılar ve objelerdeki hatlar daha keskin gibiydi sanki ben öyle hatırlıyorum
    tabii bu bir görüş ve düşünce farkı da olabilir belkide ben şartlanmış ta olabilirim. her görüşe de saygı duyarım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca şunada dikkat etmek lazım sadece sony satan bir magazada teshirde kullandıkları yardımcı cihazlar en üst kalite.
    hdmi bağlantı hd receiver yada dvd player .kayıtlı görüntüler ise insanı dışarıdan etkileyecek şekilde hazırlanmış.farklı bir lcd ile mukayese etme şansı yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca şunada dikkat etmek lazım sadece sony satan bir magazada teshirde kullandıkları yardımcı cihazlar en üst kalite.
    hdmi bağlantı hd receiver yada dvd player .kayıtlı görüntüler ise insanı dışarıdan etkileyecek şekilde hazırlanmış.farklı bir lcd ile mukayese etme şansı yok..
    normal uydu yayınlada izledim sony bayisinde.dedim normal uydu var mı ordan görüntüyü görsem diye .gösterdiler görüntüyü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla KardeŞ Benİm Tavsİyem Bİr Lcd MonİtÖr+bİrde Tv Box La Bu Olayi Daha Ucuza Kapatirsin Sana En Fazla 750 Ytl Patlar( 22'+tv Box) Buda 55 Ekran Tv Demek Oluyor Yİnede Sen Bİlİrsİn Zevk Senİn Ben Öyle Yaptim Gayet GÜzel Oluyor ÇÜnkÜ Lcd Tv Lerİn İÇİnde Zaten Bİr Tv Karti Var Gerİsİ Lcd MonİtÖr Zaten.....bu Benİm GÖrÜŞÜm Tabİİİ DedİĞİm Gİbİ Zevk Senİn Para Senİn
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hem Lcd MonİtÖrlerİn ÇÖzÜnÜrlÜklerİ Daha Fazla Bİr DÜŞÜn İstersen
    SEMERKAND

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri