Teşekkur: 0
piyasada en cok tercih edilenler arasında değil.chip dergisinde detaylı bir araştırma yapılmıştı.
ben de samsung derim çünkü bircok ürünle cıplak gözle mukayese şansım oldu.tabii bu benim şahsi görüşüm.
değişik marka ürünleri aynı anda pazarlayan gross elektronik marketlerdeki ürünleri inceleme şansınız varsa secme şansınız daha kolay olur aynı zamanda satış temsilcisininde görüşlerini öğrenebilirsiniz.
bende büyük ekran tv almayı düşünüyorum...plazma daha ağır basıyor.
plazmada önce pionneer (cok pahalı) sonra panasonic..
lcd de samsung tek gecerim
bahse konu sony 2700 ytl samsung un neredeyse 2 katı..
eğer fiyat 2 planda ise yukarıda belirttiğim ve verdiğin linkte ki gibi pionner o zaman
samsunla sony i yan yanyana görme şansım oldu..samsungtaki rekler çok renkli ve kontrast çok yüksek.çeşitli sitelerde sony i baya övüyorlar
ben samsungun gerceğe daha yakın ve canlı olduğunu düşünüyorum..
samsungta ayrıntılar ve objelerdeki hatlar daha keskin gibiydi sanki ben öyle hatırlıyorum
tabii bu bir görüş ve düşünce farkı da olabilir belkide ben şartlanmış ta olabilirim. her görüşe de saygı duyarım..
ayrıca şunada dikkat etmek lazım sadece sony satan bir magazada teshirde kullandıkları yardımcı cihazlar en üst kalite.
hdmi bağlantı hd receiver yada dvd player .kayıtlı görüntüler ise insanı dışarıdan etkileyecek şekilde hazırlanmış.farklı bir lcd ile mukayese etme şansı yok..
Valla KardeŞ Benİm Tavsİyem Bİr Lcd MonİtÖr+bİrde Tv Box La Bu Olayi Daha Ucuza Kapatirsin Sana En Fazla 750 Ytl Patlar( 22'+tv Box) Buda 55 Ekran Tv Demek Oluyor Yİnede Sen Bİlİrsİn Zevk Senİn Ben Öyle Yaptim Gayet GÜzel Oluyor ÇÜnkÜ Lcd Tv Lerİn İÇİnde Zaten Bİr Tv Karti Var Gerİsİ Lcd MonİtÖr Zaten.....bu Benİm GÖrÜŞÜm Tabİİİ DedİĞİm Gİbİ Zevk Senİn Para Senİn
SEMERKAND
Hem Lcd MonİtÖrlerİn ÇÖzÜnÜrlÜklerİ Daha Fazla Bİr DÜŞÜn İstersen
SEMERKAND
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri