Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: LCD tv tavsiye!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sana izlenimlerimi anlatayım bir akrabam büyük bir teknoloji magazasında ilgili departman da çalışıyor.
    cok fazla detaya girmeden;
    plazmada pioneer pahalı bulursan panasonic 106 ekran
    TH-42PV70F
    lcd diyorsan marka olarak samsung u önerebilirim .seciminde bütce ve ekran boyutu önemli tabii bu benim önerdiğim farklı yorumlarada saygı duyarım.
    şahsi fikrim plazma ve panasonic tir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sana izlenimlerimi anlatayım bir akrabam büyük bir teknoloji magazasında ilgili departman da çalışıyor.
    TH-42PV70F
    lcd diyorsan marka olarak samsung u önerebilirim .seciminde bütce ve ekran boyutu önemli tabii bu benim önerdiğim farklı yorumlarada saygı duyarım.
    EN FAZLA 32 İNÇ VE 37 İNÇ ALABİLİRİM.ÇÜNKÜ ODA İÇİN İDEAL.büyüğü odaya fazla gelir.lcd olarak ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    EN FAZLA 32 İNÇ VE 37 İNÇ ALABİLİRİM.ÇÜNKÜ ODA İÇİN İDEAL.büyüğü odaya fazla gelir.lcd olarak ...
    lcd ile plazma arasındaki farkı iyi incelemeni öneririm
    panasonic plazma 94 (37 İnc)TH-37PV60E fiyatı oldukça makul seviyelerde şu anda..
    ancak senin niyetin lcd ye doğru yönelmiş sanırım lcd de samsung derim yalnız tepkime süresine ve kalitesine dikkat et ..hareketli görüntülerde gözü yormasın.
    bir arkadasın lcd tv sinde maç seyrettik (marka cok bilinen) top hareket halinde iken elips şeklini alıyor...
    iyi araştırmanı mümkünse izlemeni öneririm üç beş kuruş tasarruf etcem diye pişman olma...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lcd ile plazma arasındaki farkı iyi incelemeni öneririm
    panasonic plazma 94 (37 İnc)TH-37PV60E fiyatı oldukça makul seviyelerde şu anda..
    ancak senin niyetin lcd ye doğru yönelmiş sanırım lcd de samsung derim yalnız tepkime süresine ve kalitesine dikkat et ..hareketli görüntülerde gözü yormasın.
    bir arkadasın lcd tv sinde maç seyrettik (marka cok bilinen) top hareket halinde iken elips şeklini alıyor...:8[1]:
    iyi araştırmanı mümkünse izlemeni öneririm üç beş kuruş tasarruf etcem diye pişman olma...

kırmızıyla belirttiğim yeri açıklar mısın?hangi tv maka model olarak?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kırmızıyla belirttiğim yeri açıklar mısın?hangi tv maka model olarak?
    marka toshiba idi ama modelini hatırlamıyorum merak ediyorsanız öğrenebilirim.
    ayrıca servis desteğininde yetersizmiş.
    Lazer tv ile ilgili bende birkaç yerde bişeyler okumuştum
    genel hatları ile plazma aşırı güç sarfiyatı, burn in problemi ve ısı problemleri genel sorunları imiş
    lcd ise tepkime süresi ,panel yapısından dolayı plazmaya göre renk ve canlılık gibi sorunlar var ..lazer de bu sorunların çözümlendiğini okumuştum ve lcd ve plazmayaa göre oldukça ileri bir teknoloji olduğunu duydum
    bu nedenle lazer tv nin yukarıda arkadasında belirttiği gibi kısa zamanda piyasa da satışa sunulacağını ve ucuz olacağını düşünmüyorum. zaten bu işin sonu yokki. biryerden başlamak lazım.. telefon veya dig fotoğraf makinesi gibi.
    sony bravia alacaksanız da 2 kere düşünün derim
    Konu airman06 tarafından (10-02-2008 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

marka toshiba idi ama modelini hatırlamıyorum merak ediyorsanız öğrenebilirim.
    ayrıca servis desteğininde yetersizmiş.
    Lazer tv ile ilgili bende birkaç yerde bişeyler okumuştum
    genel hatları ile plazma aşırı güç sarfiyatı, burn in problemi ve ısı problemleri genel sorunları imiş
    lcd ise tepkime süresi ,panel yapısından dolayı plazmaya göre renk ve canlılık gibi sorunlar var ..lazer de bu sorunların çözümlendiğini okumuştum ve lcd ve plazmayaa göre oldukça ileri bir teknoloji olduğunu duydum
    bu nedenle lazer tv nin yukarıda arkadasında belirttiği gibi kısa zamanda piyasa da satışa sunulacağını ve ucuz olacağını düşünmüyorum. zaten bu işin sonu yokki. biryerden başlamak lazım.. telefon veya dig fotoğraf makinesi gibi.
    sony bravia alacaksanız da 2 kere düşünün derim
    neden 2 kere düşüneyim.problemli mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TH-42PV70F
    Şu ana kadar tanıdığım bütün elektronik sektöründe çalışanlar lcd deyince Samsung diyorlar bence bi bildikleri var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri