Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: LCD tv tavsiye!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana sorarsan arkadaşım eğerki almakta aceleci değilsen biraz daha beklemeni öneririm.Neden diye soracak olursan yakın tarihte bizim piyasayada sürülecek olan LASER TV.Hem fiyat olarak hemde teknoloji olarak plazma vede lcd tv lerden çok çok daha iyi olacak.Biraz daha bekle bence...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lcd ile plazma arasındaki farkı iyi incelemeni öneririm
    panasonic plazma 94 (37 İnc)TH-37PV60E fiyatı oldukça makul seviyelerde şu anda..
    ancak senin niyetin lcd ye doğru yönelmiş sanırım lcd de samsung derim yalnız tepkime süresine ve kalitesine dikkat et ..hareketli görüntülerde gözü yormasın.
    bir arkadasın lcd tv sinde maç seyrettik (marka cok bilinen) top hareket halinde iken elips şeklini alıyor...:8[1]:
    iyi araştırmanı mümkünse izlemeni öneririm üç beş kuruş tasarruf etcem diye pişman olma...

kırmızıyla belirttiğim yeri açıklar mısın?hangi tv maka model olarak?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı terminator Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana sorarsan arkadaşım eğerki almakta aceleci değilsen biraz daha beklemeni öneririm.Neden diye soracak olursan yakın tarihte bizim piyasayada sürülecek olan LASER TV.Hem fiyat olarak hemde teknoloji olarak plazma vede lcd tv lerden çok çok daha iyi olacak.Biraz daha bekle bence...
    zaman olarak ne kadar 3-5 sene mi? yoksa 1 sene mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lazer tv de neyin nesi
    hiç duymamışım???
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 2 sene önce vestel 32'' aldım 2850 ytl ye ama şimdi piyada yok yeni modelleri çıktı ve daha ucuz piyasayı takip et acele eytme
    selametle
    bugun metro, teknosa kipa da ve bir yerle tlfnda görüştüm(philips baktığım yerle)

inceliyorum heralde 1 hafta içinde alırım
    (sen benim niye güldüğümü anlamışsındır. klima meselesi gibi olmaz sanırım )

aslında 24 şubat tarine kadar almakta istemiyorum aslında.24 şubatta sınavım var. bir yandan sınava açlışmam gerek.ilçede ilk 3 içinde olmam lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla usta senin kesenin durumunu bilemem ancak samsung lcd'ler nefis...biraz pahalı ama görüntü kalitesi 10 üzerinden 11...bence onlarada bi bak...
    samsung ların kontrastları çok yüksek.aşırı renkli.doğallık yok.sonylerde ve philipslerde var. birde gözü yormaması gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pencere77 arkadaşım bir lcd tv almak üzeresin sanırım!
    yukarıda vermiş olsuğun örneklere baktım tabiki philips süper zira benim şu anda evimde kullandığım lcd tv de aynı marka 5921 model 1 yıl oldu alalı memnunmusun dersen ehh derim nedeniine gelince tv yi aldıktan 5 ay sonra fiyatı ne acaba diye bir araştırma yaptım 2007 ocak ayında 3,450 ytl ye aldığım 107 ekran hd lcd tv yi maalesef model olarak piyasada bile bulamadım lütfen fiyata dikkat et he şimdiki aklımla inan bana çok çok pahalı bir şey almam zira o zaman ödediğim para ile şimdi 3 adet lcd tv alabiliyorum hemde peşin almıştım.
    geçenlerde benim oğlanın odasına şöyle küçük bir şey alim diye araştırma yaptım bayağıda araştırdım doğrusu en sonunda belkide kimsenin bilmediği ama uzun yıllar türkiyede monitör olrak kullandığımız bir markanın lcd tv'sinde karar kıldım gerçekten hem fiyatı uygun hem üzerinde ne istersen var tavsiye ederim sana istersen bir incele yada yakınlarında vereceğim adresteki mağaza varsa bir bak arkadaşım.
    kolay gelsin sana..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sony 3000d veya phlipsin yukardaki modellerinden düşünüyorum.diğer markaları pek düşünmüyorum.ilgin için tşkkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kırmızıyla belirttiğim yeri açıklar mısın?hangi tv maka model olarak?
    marka toshiba idi ama modelini hatırlamıyorum merak ediyorsanız öğrenebilirim.
    ayrıca servis desteğininde yetersizmiş.
    Lazer tv ile ilgili bende birkaç yerde bişeyler okumuştum
    genel hatları ile plazma aşırı güç sarfiyatı, burn in problemi ve ısı problemleri genel sorunları imiş
    lcd ise tepkime süresi ,panel yapısından dolayı plazmaya göre renk ve canlılık gibi sorunlar var ..lazer de bu sorunların çözümlendiğini okumuştum ve lcd ve plazmayaa göre oldukça ileri bir teknoloji olduğunu duydum
    bu nedenle lazer tv nin yukarıda arkadasında belirttiği gibi kısa zamanda piyasa da satışa sunulacağını ve ucuz olacağını düşünmüyorum. zaten bu işin sonu yokki. biryerden başlamak lazım.. telefon veya dig fotoğraf makinesi gibi.
    sony bravia alacaksanız da 2 kere düşünün derim
    Konu airman06 tarafından (10-02-2008 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu sene içerisinde piyasaya sürülecek diye biliyorum.Zaten plazma ve lcd lerdeki fiyat düşüşüde bundan kaynaklanıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sana izlenimlerimi anlatayım bir akrabam büyük bir teknoloji magazasında ilgili departman da çalışıyor.
    cok fazla detaya girmeden;
    plazmada pioneer pahalı bulursan panasonic 106 ekran
    TH-42PV70F
    lcd diyorsan marka olarak samsung u önerebilirim .seciminde bütce ve ekran boyutu önemli tabii bu benim önerdiğim farklı yorumlarada saygı duyarım.
    şahsi fikrim plazma ve panasonic tir.
    Şu ana kadar tanıdığım bütün elektronik sektöründe çalışanlar lcd deyince Samsung diyorlar bence bi bildikleri var.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri