REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de açıklanan enflasyon verilerine inanıyor musunuz?

Katılımcı sayısı
764. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • EVET

107 14.01%
  • HAYIR

657 85.99%
Sayfa 1/9 123456789 SonSon
84 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkiye'de açıklanan enflasyon verilerine inanıyor musunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Türkiye'de açıklanan enflasyon verilerine inanıyor musunuz?

Evet arkadaşlar anketimizin konusu bu hafta:
    Türkiye'de açıklanan enflasyon verilerine inanıyor musunuz??

NOT: yorumlarda siyasi tartışmalara giren mesajlar büyük harflerle yazılan mesajlar silinecektir

konuyu saptırıp siyasi tartışma zeminine çeken üyeler uyarılacaktır şimdiden yorumlar için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk oy benden olsun ben inanmıyorum çünkü nasıl görmek istenirse öyle görülüyor malesef veriler
    çünkü burada forumda bulunan çoğu arkadaşımız esnaf ve para hareketiyle çok içli dışlı o yüzden günlük hayatta harcamalrımız ve gelirlerimiz konusunda bi denge bozukluğu olduğu kanısındayım ben !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende inanmıyorum gecen sene örnek vereyim 1 kg peynir 4.30 ytl idi şimdi ise 7.00 lira yani % 65 yakın zam veriler diyorki % 10 enflasyon var eger öyleyse peynirin kilosu 4.86 ytl olması lazımdı buna benzer nice örnekler üretebilirim
    Konu Simba tarafından (09-02-2008 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle hayır.Sadece o kadar güzel rakamlarla oynayıp halkın gözünü boyamaya çalışıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende inanmıyorum bunlar şeffah görünüp karanlığa itiyorlar türk milletini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pinpong topu,at nalı ile enflasyonu hesaplarsan ,tabi istediğin gibi çıkar.Asıl hesap çarşıda belli oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende inanmıyorum mesela geçen sene ve öbürki senelerde aldığımız bi örnek vereyim 18 lt lik yudum ayçiçek yağını 33 38 42 ytl ye alırdık şimdi ise 70 75 ytl :49: ye alıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu anketi geçen hafta serkan kardeşimden rica etmiştim gerçi daha önce yapılmıştı ama son ocak ayı verileri yayınlanınca hatırlatma babında gündeme gelsin istedim sağolsunki anketi bu hafta foruma taşımız kendisine teşekkür ediyorum.
    evet olayı siyasi platforma taşmadan ha bu iktidar ha diğerleri hemen hemen yıllardır türkiyenin bir gerçeğidir bu enflasyon verileri doğruluğuna inanmasakta yapacak fazlada bir şeyimiz olduğunu sanmıyorum zira istatistik olarak alına verilerin hiç birisi vatandaşın temel olrak kullandığı kalemleri içermiyor bu bir gerçek 2007 yılı başında 300 kuruşa satılan bir ekmek şu anda bağzı semtlerde 400 kuruş bağzılarında 450 kuruş olarak satılmakta işte enflasyonun baz alınması gereken kalemler fakir halkın en temel besin kaynalarından olmalıdır diye düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet olayı siyasi platforma taşmadan ha bu iktidar ha diğerleri hemen hemen yıllardır türkiyenin bir gerçeğidir bu enflasyon verileri doğruluğuna inanmasakta yapacak fazlada bir şeyimiz olduğunu sanmıyorum zira istatistik olarak alına verilerin hiç birisi vatandaşın temel olrak kullandığı kalemleri içermiyor bu bir gerçek 2007 yılı başında 300 kuruşa satılan bir ekmek şu anda bağzı semtlerde 400 kuruş bağzılarında 450 kuruş olarak satılmakta işte enflasyonun baz alınması gereken kalemler fakir halkın en temel besin kaynalarından olmalıdır diye düşünüyorum.
    Görüşlerinize tamamen katılıyorum.Kim gelirse gelsin başa gercek enflansyon oranlarını yansıtacak kimse birşey demiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanmak çok zor

Sayfa 1/9 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri