Malum ülkemizde işşsizlik oranı çok büyük.
Siz Başka ülkede çalışmak istermisiniz?Anketimiz 7 gun sürecektir.Değerli yorumlarınızı bekliyoruz..
Evet
Hayır
iş artı sigorta her yerde calışırım Norvec ilgili detaylı bilgi verecek misiniz şartlar ne olacak nasıl kiriterlere gerek var bilgilendirirseniz sevinirim ve avrupa kim ne derse desin iyidir elimde olsa bir gün durmayacagım burda paran varsa birşeyler yapabilirsin teşekkürler saglıcakla
saygıla r:45:
yanıklarda iz bırakmaz
ben çaışmak istemem çünkü zamanında ailem orada çalışmakta idi nasıl para kazanıldığını bildiğimde istemem ama şurasıda bi gerçek ki ülkemizde işsizlik malum benim fikrim kısaca bu
yaş 27. işsizim. Turkiyedeki 1000lerce işsiz gençten biriyim.
TABİKİDE KESİNLİKLE BAŞKA BİR ÜLKEDE ÇALIŞMAK İSTERDİM.
Zorunlu kalmadıkça hayır.
türkün türkten başka dostu yok az kazan öz kazan ülkende kazan
ben şahsen çalışmak istemem yahu ülkemden dışarı çıkamam sudan çıkmış balık olurum kökünden sökülmüş ağaç olurum yok ben almiyim![]()
bende çalışmak istemem başka ülkede askerden geldiğim zamanlarda söylemişlerdi almanyaya gitmem için onu da kabul etmedim
bu ülkede doğdum bu ülkede iyi veya ne olursa olsun şartları bu ülkede de ölmek isterim şahsi görüşüm bu şekilde
avrupada 2.sınıf olacagıma turkıyemde 1 .sınıf ınsan olarak yaşamayı tercih ettim.2 sene avrupa tecrubesinden sonra
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri