REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de açıklanan enflasyon verilerine inanıyor musunuz?

Katılımcı sayısı
764. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • EVET

107 14.01%
  • HAYIR

657 85.99%
Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon
84 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türkiye'de açıklanan enflasyon verilerine inanıyor musunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdide olduğu gibi hiçbir siyası iktidar gerçek eflasyon rakamlarını açıklamıyorlar. Un çuvalının, tenis topunun, tuğla gibi olmaya nesnelerin girdiği eflasyonda gerçek ortaya çıkarmı. Halkın eflasyondan anladığı geçimi için gerekli olan maddelerdeki gerçek artışlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Piyasa ölü...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyede ne doğruki enfelasyon doğru olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

golf topu ve inşaat tuğlası gibi şeyleri hesaplarsanız enflasyon ( - ) değerlerde...ne güzel değilmi...gül gibi geçinip gidiyoruz...paramız değer kaybetmemiş hiç..üstelik değerlenmiş....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla çocuk bile yalan olduğunu biliyor doğru zamanında paramız vardı ama istediğimizi bulupda alamıyorduk şimdi herşey bu seferde para bulupda alamıyoruz bunu herkes biliyo zaten ankette doğruluyor ne diyelim tok acın halinden anlamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bütün masraflarımız aşırı derece de yükseliyor ama elimize gecen para sürekli eriyor bu enflasyonun düşmesi ise !!!bıraksınlar enflasyon canavarı yeniden canlansın bari ?!?!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arkadaşlar bütün masraflarımız aşırı derece de yükseliyor ama elimize gecen para sürekli eriyor bu enflasyonun düşmesi ise !!!bıraksınlar enflasyon canavarı yeniden canlansın bari ?!?!
    usta sizin fikrinizde olanların sayısı az değil...ancak bahsettiğiniz fikir 80 lerde ve 90 ların başında uygulandı...enflasyon 80 li rakamlardaydı,piyasada dönen likit miktarı çok fazlaydı...ancak o model 94 ekonomik krizi ve 99 daki görünmez krizden sonra tamamen terkedildi ve bugünkü modele geçildi...bugünkü modelde sıkıntı yaşamamak için tek yol var...üretim,yatırım ve istihdam...diyeceksinizki bu dediğin 3 şey her sistem için gerekli,..doğrudur ancak bu sistemde elde olan sınırlı 3 alternatiftir...başka çözüm seçeneği yok....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende inanmıyorum gecen sene örnek vereyim 1 kg peynir 4.30 ytl idi şimdi ise 7.00 lira yani % 65 yakın zam veriler diyorki % 10 enflasyon var eger öyleyse peynirin kilosu 4.86 ytl olması lazımdı buna benzer nice örnekler üretebilirim
    evt arkadaşım sana aynen katılıyorum bu ülkede nasıl gösterirlerse ona inandırıyorlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rakamlar neolursa olsun hepsi hikaye bize gazel okumasınlar halkın temel ihtiyacı olan ekmek,yağ,şeker,gaz,su vb busayılı ihtiyaç maddelerini hergeçengün 5-10 kişidaha alamıyor yada eksik alıyor alımgücüdüşüyor ama enflasyon değil bu böyle giderse 1 çanakla 1 çömlekten başka birşeye ihtiyaç duymuyacağız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne olursa olsun ben inanmıyorum kendimden biliyorum enflasyon düşecegine giderek artıyor beyaz esya fiyatları düşmüş bundan millete ne hergun bizim halkımız esya yimiyorki bir ekmek olmuş kaç para elektrike zam gelecek diyorlar vs vs hiç konusamadıgımız bir ev teline 10 ytl sabit ucret öduyoruz bumu enflasyon düştügü
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri