maxbast 4 le sabit diskleri sıfırladım.sp2 li xp yi kurdum.yine çalışmadı.vga modunda açıldı. her başlatmada vga modu dışında açılmıyordu. ekran kartını çıkardım. kartın adının yazdığı yonganın üzerinde ızgaraya benzer bir parça var. bu parçayı çıkardığımda yonga ile ızgara arasında beyaz çamura benzer yapışkan bir madde vardı onu bezle iyice silip ızgarayı yerine takıp ekran kartını takıp bilgisayarı çalıştırdığımda mükemmel olarak çalışmaya başladı.yardım ve ilgileriniz için teşekkür ederim. çamura benzer maddeyi sildiğimden dolayı bir sorun oluşur mu,bu madde yapım sırasında mı konuldu yoksa oluşan arklar sonucu mu oluştu. yapısı akülerin kutup başlarında oluşan maddeye benziyordu da onun için sordum. cevaplarınız için şimdeden teşekkür eder başarılar dilerim.
Markalı bilgiayarlarda Sisteme koruma koyduklarından başka sistemleri yükleme yaparken sorun olabiliyor.Parçayı sökmen sorun çıkarmaz.
arkadaşlar sadece aktivasyonu ve güncellemeleri yapılmış wx sp2 varmı arkadaşlar tema falan istemiyorum teşekürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri