REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: xp sp2 kurulunca windows başlamıyor,xpsp1 kurulunca başlıyor,yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili arkadaşım çok değişik xp sp2 li cd ile format attım kurulum tamamlanıyor.ancak vindows açılmıyor hatta güvenli modda da açılmıyor. xp sp1 veya pardus kurduğumda tıkır tıkır çalışıyor.sp2 yükseltmeden bazı proğramlar kurulmuyor ve çalışmyor onun için bilgisayarımı sp2 ye yükselmem gerekir.acaba otomatik güncelleme yoluyla sp2 ye yükselir mi
    sp2 entegreli işletim sistemi formumuzda mevcuttur indirip kullanabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiren's BootCD 9.2 full

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

burdaki linkte ki sistem sorunsuz çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maxbast 4 le sabit diskleri sıfırladım.sp2 li xp yi kurdum.yine çalışmadı.vga modunda açıldı. her başlatmada vga modu dışında açılmıyordu. ekran kartını çıkardım. kartın adının yazdığı yonganın üzerinde ızgaraya benzer bir parça var. bu parçayı çıkardığımda yonga ile ızgara arasında beyaz çamura benzer yapışkan bir madde vardı onu bezle iyice silip ızgarayı yerine takıp ekran kartını takıp bilgisayarı çalıştırdığımda mükemmel olarak çalışmaya başladı.yardım ve ilgileriniz için teşekkür ederim. çamura benzer maddeyi sildiğimden dolayı bir sorun oluşur mu,bu madde yapım sırasında mı konuldu yoksa oluşan arklar sonucu mu oluştu. yapısı akülerin kutup başlarında oluşan maddeye benziyordu da onun için sordum. cevaplarınız için şimdeden teşekkür eder başarılar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Markalı bilgiayarlarda Sisteme koruma koyduklarından başka sistemleri yükleme yaparken sorun olabiliyor.Parçayı sökmen sorun çıkarmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sadece aktivasyonu ve güncellemeleri yapılmış wx sp2 varmı arkadaşlar tema falan istemiyorum teşekürler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri