Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "Özal'ı öldüreni biliyorum"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "Özal'ı öldüreni biliyorum"

"Özal'ı öldüreni biliyorum"
    Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Orakoğlu Turgut Özal'ın öldürüldüğünü ileri sürerek "Suikasti tezgahlayan üst düzey bir devlet görevlisi. Adını da biliyorum" dedi.

Orakoğlu, Abdi İpekçi, Uğur Mumcu ve Özal'ın gizli bir PKK dosyayısını okuduktan sonra öldürüldüklerini söyledi. Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Bülent Orakoğlu 9. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ı öldürüldüğünü suikastı tezgahlayan kişinin ise devletin üst düzey yönetiminden biri olduğunu ileri sürdü.

Henüz piyasaya verilmeyen Haberajanda dergisine röportaj veren Orakoğlu, Abdi İpekçi, Uğur Mumcu, Eşref Bitlis ve Turgut Özal'ın PKK derin devlet ilişkisine yer verilen bir dosyayı okuduktan sonra öldürüldüklerini ileri sürdü.

DOSYAYI OKUYAN ÖLDÜ

Orakoğlu, Abdi İpekçi'ye öldürülmeden hemen önce bir dosya geldiğini, dosyada bir devlet örgütlenmesinin bilgilerinin yer aldığını söyledi. İpekçi dosyayı aldıktan hemen sonra CIA'in Ankara temsilcisine gelerek, dosyadaki devlet örgütlenmesini sorduğunu iddia eden Orakoğlu, İpekçi'nin dosyaya ulaştığını açık ettikten çok kısa bir süre sonra öldürüldüğünü söyledi. Öldürülmeden üç gün önce benzer bir dosyanın da gazeteci Uğur Mumcu'ya da geldiğini ileri süren Orakoğlu Mumcu'nun Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı aradığını Özal'a ulaşamayınca da dönemin Jandarma Genel Komutanı olan Orgeneral Eşref Bitlis'e telefonla dosyadaki bilgileri anlattığını iddia etti.

Orakoğlu'na göre Bitlis'le yaptığı telefon görüşmesinden üç sonra Mumcu bombalı bir saldırıyla öldürüldü. Mumcu'dan çok kısa bir süre sonra da Orgeneral Bitlis'in uçağı düşürülerek öldürüldü. Orgeneral Bitlis'in ölümünden iki ay sonra da Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Çankaya Köşkü'nde geçirdiği bir kalp krizi sonrasında hayatını kaybettiğini hatırlatan Orakoğlu Özal'ın da kontrgerilla tarafından öldürüldüğünü ileri sürdü. Özal suikastını üst düzey bir devlet görevlisinin organize ettiğini ileri süren Orakoğlu, röportajda ısrarlı sorulara rağmen "Bu ismi biliyorum ama söyleyemem" dedi.

Kaynak: Yeni Şafak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer söylerse onunda ipini çekerler o yüzden söylememiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi ben bu adama guzel bı laf solerdım ama yerı degıl gorevdeyken nıye bole acıklamıyorda ısı bıraktıktan sonra cıkıp bunları soyleyıp ortalıgı karıstırıyor bu ve bunun gıbı densızler yuzunden ulkemız bu hallere dustu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istesede söleyemez bunu söleyecek insanda yürek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu adamı hiç sevmem.Görevdeyken bunları neden söylemediğini de bilmiyorum ama söylediklerinin doğru olduğuna inanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam resmen kendi kendine harakiri yapıyor???
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda.reklam.kokuyor.yalannnnnnn
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bişeyi söylüyorsan arkasında duracaksın yoksa medyatik olmaya calışıyordur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devletin o kadar savcısı şimdi bunu suç duyurusu kabul edecek ve sorgulamaya alacak orada elbette söyler kim olduğunu ee bu böyle mi devam edip duracak o zaman şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor :"PKK bizim devletimizden daha güçlü"burda yazılanlara göre ortaya çıkan sonuç bu oluyo yani ilginç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

söylede bak türkiye ne oluyo.....onun için bence söyliyemez ama bence söylese iyi olur....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri