Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başörtüsü özgürlüğü manşetlerde!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atatürk'ün devrimlerini silmeye yada değiştirmeye kimsenin gücü yetmez ! Türkiye laiktir ve sonsuza dek de laik kalacaktır ! Türban siyasidir ! Başörtüsü ve türbanı karıştırmayın ! Türban üniformadır ! Türk insanı başörtü takar , türban değil ! Malum partiler şimdilik gazınızı çıkarın ! Çünkü Anayasa mahkemesi ve yüksek yargı türbana izin vermeyecek ! Atatürk'e ve onun devrimlerine Türk'seniz saygı gösterin ! Atatürk'ü Allah bize gönderdi ! Kıymetini bilelim ! Dış güçlerin oyununa gelmeyelim !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leeveent Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Atatürk'ün devrimlerini silmeye yada değiştirmeye kimsenin gücü yetmez ! Türkiye laiktir ve sonsuza dek de laik kalacaktır ! Türban siyasidir ! Başörtüsü ve türbanı karıştırmayın ! Türban üniformadır ! Türk insanı başörtü takar , türban değil ! Malum partiler şimdilik gazınızı çıkarın ! Çünkü Anayasa mahkemesi ve yüksek yargı türbana izin vermeyecek ! Atatürk'e ve onun devrimlerine Türk'seniz saygı gösterin ! Atatürk'ü Allah bize gönderdi ! Kıymetini bilelim ! Dış güçlerin oyununa gelmeyelim !

Sen hic merak etdinmi Atamiz nicin durup dururken Laikligi getirdi?
    Laiklik bildigin gibi hiristiyan ülkelerinden cikdi ne osmanli nede Cumuriyetimizin üzerinde hocalarin etkisi vardi osmanli saten halifelik vardi isteseydi bütün müslümanlari yönetirdi.
    Atamizin bu gücü nicin kulanmadi biliyormusun?
    Atamizin hepimiz degerini bilmeliyiz ilk önce ülkemizi kurtardi
    Atamiz bizi cahillikden kurtarmaya calisdi ama ne yazik ki hala cahiliz
    insanlar sirf arapca okuyordu islamiyeti hic bilmeden ezbere bunu degistirdi ama unutmiyalim atamizin islamiyete verdigi degeri.
    Simdi bazi insanlar tuturmus türban siyasi allah askina neyi savunuyorlar ben simdi kot pantol giyniyorum amerika yanlimisiyim gecelim bu sacma fikirleri.
    Laiklik ebediyetecek var olacak insallah
    ülkemizin de en büyük tehli***i ümmetcilikde vede vatan hayinlerinde görüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mesud Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen hic merak etdinmi Atamiz nicin durup dururken Laikligi getirdi?
    Laiklik bildigin gibi hiristiyan ülkelerinden cikdi ne osmanli nede Cumuriyetimizin üzerinde hocalarin etkisi vardi osmanli saten halifelik vardi isteseydi bütün müslümanlari yönetirdi.
    Atamizin bu gücü nicin kulanmadi biliyormusun?
    Atamizin hepimiz degerini bilmeliyiz ilk önce ülkemizi kurtardi
    Atamiz bizi cahillikden kurtarmaya calisdi ama ne yazik ki hala cahiliz
    insanlar sirf arapca okuyordu islamiyeti hic bilmeden ezbere bunu degistirdi ama unutmiyalim atamizin islamiyete verdigi degeri.
    Simdi bazi insanlar tuturmus türban siyasi allah askina neyi savunuyorlar ben simdi kot pantol giyniyorum amerika yanlimisiyim gecelim bu sacma fikirleri.
    Laiklik ebediyetecek var olacak insallah
    ülkemizin de en büyük tehli***i ümmetcilikde vede vatan hayinlerinde görüyorum
    kardeşim atamız bu ül***i tek başına kurtarmadı ikincisi biz cahimiydikki bizi cahillikten kurtardı osmanlı 625 sene dünyaya hükmetti 625 sene dünyaya hükmeden bir ulusun devamı nasıl cahil olur bir şey bilmeden saçma saçma cevap yazma aç tarih oku biraz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri