REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: moviesmart2 kanalı geri gelsin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart moviesmart2 kanalı geri gelsin!!

movies24 ün görüntü kalitesi bi kere izleyiciyi kanaldan uzaklatırıyor. hadi yeterince sinema kanalı olur üstüne bu tip kanallar nostalji amaçlı yerini alır. ama ortada elle avuça sığacak doğru düzgün film kanalı yokken bu kanal hiç çekilmez. .
    d-smart nasıl yapıcaksa yapmalı doğru düzgün film kanalı getirmeli.:46: :46: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fx adlı sinema kanalı gelecek tanıtım bröşürlerinde yer vermiş çok yakında diye zaman belli değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara_0783 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    movies24 ün görüntü kalitesi bi kere izleyiciyi kanaldan uzaklatırıyor. hadi yeterince sinema kanalı olur üstüne bu tip kanallar nostalji amaçlı yerini alır. ama ortada elle avuça sığacak doğru düzgün film kanalı yokken bu kanal hiç çekilmez. .
    d-smart nasıl yapıcaksa yapmalı doğru düzgün film kanalı getirmeli.:46: :46: :46:
    bu kanal skydigital gibi koskoca platfomda verılıyor hemde paralı olarak dsmart gibi değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dsmartın kalitesi bukadar olur!!

:46: buna comedy smartı da ekleyebiliriz.. iğrenç......
    örneğin kanal 1 de oldukça iyi filmler çıkıyor ama onun yeri de oldukça garip bir yerde tesadüfen bulabiliyorsunuz kanalı neredeyse. bu kadar iyi bir kanal da (film açısından) neden aralarda bir yerde sıkıştırılmış anlamıyorum doğrusu.... kendi iğrenç kanallarını da ön sıralara yerleştirmişler. ben bunu d smart kullananlara hakaret ve saygısızlık olarak düşünüyorum.
    diyeceksiniz ki zorla mı aldın kardeşim. hayır ama yaptıkları reklamların albenisi beni yanılttı yani izleyiciyi kandırdıklarını da düşünüyorum. eski tip satıcılar gibi davranmayı bırakmazlarsa evet yakında d smart elimizde patlar arkadaşlar...... geniş kesimlerin alacağını zannetmiyorum çünkü, en azından ben çevremde soranlara para verip te alınacak bir ürün değilmiş diyorum..... gerçek bu, hayal kırıklığı!!!!:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Movies 24 tam rezalet bir goruntu ve kalitesi var.Bence daha degişik bir kanal gelmesi lazımdı.Mesela digiturkteki GOLDMAX gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Movies 24 tam rezalet bir goruntu ve kalitesi var.Bence daha degişik bir kanal gelmesi lazımdı.Mesela digiturkteki GOLDMAX gibi
    bedava olarak bu imkansız hem bedava hem kalite imkansız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bedava olarak bu imkansız hem bedava hem kalite imkansız
    Neden? Dsmart 300 ytl degilmi? sonucta para veriliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neden? Dsmart 300 ytl degilmi? sonucta para veriliyor
    300 ytl kutu arkadaşım yayın malıyetını unutma bedava olcak olsa şifresiz olurdu bu kadar urasma neden adamlar ********************dsmart gelecek yıl ortalarında dt eşit kalitede yayın digiturkten daha pahalı olucak
    Konu Simba tarafından (20-12-2007 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet ya eski filmleri koydular moviesmart2 nin yerine goruntu de kotu sinir oldum bende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fx kanalı ne ben gormedim?=

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri