REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Genel dusuncelerim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Genel dusuncelerim

Cine5'de de surekli tekrar var,insanlar Cine5'den sikayetci degiller.Neden?Cunku kanal bedava paralı degil.Para verip de surekli tekrar izleyince insanlar kendilerini kotu hissediyor,hic degilse ben yandım baskası yanmasın diyolar.Bunda ne kotuluk var anlamadım.Uyeliklerini iptal edip insanların cevap haklarını engelliyorsunuz.Sonrada sansur var diyolar.bende dsmart kullanıyorum,maalesef memnun degilim.Bunu konusarak halledebiliriz arkadaslar.Insanların gelirleri cok kısıtlı,biri asgari ucret alıyorum demis mesela.Bir eglencesi tv o da boyle olunca ister istemez kendilerini ifade etmeye calısıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bak arkadaşım
    Uyeliklerini iptal edip insanların cevap haklarını engelliyorsunuz
    demişsiniz. Bizim sildigimiz mesajları görmediginiz için böyle yorum yapabilirsiniz.

Adamın ilk mesajı d smart şöyle böyle vs.İyide ben mi sattım d smartı ben mi kurdum bu forum mu kurdu.Eleştiri olacak ama bu sekil değil çogu küfür ederek konu acıyor.Sonrada biz d smart forum kurduk gelin uye olun diye burada konu acanlarda var.

Bizi alakadar etmez d smartın iyi olup olmaması bu forum d smart üzerine kurulu degil. 1000 tane bölümden sadece 1 adet bölümde yer almakta ama bunun için kimseye kuralları çignetmeyiz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ha arkadaşım bu daha ikinci mesajın neden böyle bir konudan girdin merak ediyorum.Bu forumda hiç bir zaman senin dediğin manada sansür olmadı olmazda.Sen D smart kullanıcısı olarak memnun olmaman şikayetlerini ifade etmen D smart'ın eksiklerini göstermen çözüm araman farklı bir şey D smart'ı kötüleyip kötü reklam yapman başka bir şey.Diyeceksin sen D smart'ı destekliyormusun veya kullanıcısımısın desteklemiyorum vede kullanmıyorum kullanmıyacağımda.Bu konu ile ilgili forumumuzda bir çok kere konu açıldı ve tartışıldı.Bu tartışmalar sonucunda insanlar nasıl ikna oldularsa öyle karar verdiler.Bu saatten sonra yapılacak şey D smart'ı kötülemek değil arkadaşların sorunlarına çare bulabiliyorsak bulmaktır ki bu benim ilgi alanım hiç değil uğraşmamda.Her koyun kendi bacağından asılır.Bu arada bir konu foruma zarar verecekse kapatılması kadar normal bir şey olamaz.
    Konu kucer06 tarafından (05-02-2008 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2.mesajım cunku forumu dsmart ile ilgili yazıları gorup,uye oldum yeni sayılır bunda ne var anlamadım?kufur etmeden tartısalım diyorum.Onyargılı olmayalım,ayrıca bizler koyun degil insanız.Her koyun kendi bacagından asılır tabiri de onyargılı ve gudulme mantıgını bize asılayan bir tabirdir.Bireysel dusunursek yardıma ihtiyacımız oldugunda napıcaz?Forumun amacı da birarada olup birbirimize yardım etmek degilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forum admimi düşüncelerini belirtmiş bakınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

araştırma yapsaydın okurdun yazılanları ve tartışma yaratmazdın siz siz olun araştırmadan bi işe kalkışmayın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde ben arkadaşa sormak istiyorum d smarttan neler umuyordun neleri bulamadım.ben kendimden bahsetmek istiyorum.benim normal uydu alıcım var kendimde sakaryalıyım ve galatasraylıyım ve belgesel seyretmeyi de çok seviyorum.sadece bu sebeplerden dolayı gittim dsmart aldım. tff 1. liginde bu haftaya kadar sakaryasporun 14 maçı canlı yayınlandı,galatasarayın içerde oynadığı maçları seyrttim ve seyretmeye leverkusen maçı ile devam edeceğim, discovery,animal planet,da vinci ... gibi belgesel kanallarını da hiç bir ücer ödemeden seyrediyorum.ben bunları istiyordum ve istediklerime de ulaşabiliyorum.sende anlatırmısın neler istiyordun da hangi isteklerine cevap vermiyor.doğrusu merak ettim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Davinci'de Darwin yanlısı program gormustum bir kere,cok da tekrar var.>neyse ben olaya genel olarak bakalım dedim,hepimiz muslumanız elhamdurullah birbirimize yardımcı olmalıyız.benim maddi durumum iyi Allah'a sukur ama acıkcası uzuldum insanlar asgari ucret alıyorum diyodu o yuzden yazmak zorunda kaldım.Cunku maddi durumu iyi olmayan,internet kullanma luksu olmayan tek luksu tv olan insanlar var.Yıllardır sinema yuzu gormemis hayatında hic tiyatro ya gitmemis insanlar var.Burada da bi patlama olmus.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi bu mesajı beim yukarıda yazdığıma karşılık mı yazdın ben onu anlayamadım.ben sana dedim ki sen ne umuyordun d smarttan ne buldun hangi düşüncelerini tatmin etmedi.internetle tanışmamış,maddi durumu olmayan ,tek lüksü tvolan insanlar var bundan emin ol.bu insanların içinde uydu kullananları da var bu insanlar bazı kanalları seyredebilmek sevdasına her cihazına yazılım yada softcam atmaya götürdüklerinde 5 ila 10ytl para alıyorlar .bunun adı da ticaret de d smartın yada digitürkün yaptığı ticaret değilmi.bu işin adı arz talep meselesidir.talep olmasa arz da olmaz birbirleriyle bağlantılı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smartta hangi kanlların olduğu belli.almak isteyen satıcıya gitse açıklamada bulunur satıcı.istenilen kanal varsa d smarta e mail atarsanız.yoğun gelen talebe göre cevap verirler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri