Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: suuny donanım arızası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart suuny donanım arızası

arkadaşlar makinayı fişten çektimmi 1 veya 2 saat kadar . makina açılmıyor displayda ışık yok açılması için makina 5 yada 10 dakika açılmasada fişte kalırsa aç kapa aç kapa kendine giliyor kandastörleri değiştirdim entegrelerden yapabilirmi lütfen tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarhoş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar makinayı fişten çektimmi 1 veya 2 saat kadar . makina açılmıyor displayda ışık yok açılması için makina 5 yada 10 dakika açılmasada fişte kalırsa aç kapa aç kapa kendine giliyor kandastörleri değiştirdim entegrelerden yapabilirmi lütfen tşkler
    Cihazınızı servise götürmenizde fayda var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sunny hangi modeli bunu eski modellerde yazılımdadna yapıyordu
    yada flaştanda yapabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim sorunumda stream 12 01 a5 yüklü cihaz hiç bir yazılım ve kuru kafa almıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omer66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim sorunumda stream 12 01 a5 yüklü cihaz hiç bir yazılım ve kuru kafa almıyor
    Kablonuzu kontrol edin 2-3 3-2 5-5 şeklinde olması lazım,yazılımı atarken engineer modda yükleme yapınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omer66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rs 232 entegresi bozulmuş olabilir.bir defada programı hazırlayıp direkt makineyi fişe takıpta deneyin...olmazsa bilinki rs 232 entegresi gitmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bak sen kurkafayı başlat ve cihazı dediğin gibi bir kaç defa kapa aç alması lazım

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turhan081 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rs 232 entegresi bozulmuş olabilir.bir defada programı hazırlayıp direkt makineyi fişe takıpta deneyin...olmazsa bilinki rs 232 entegresi gitmiş
    Usta önce bilgisayardan ne yapabiliriz onu düşünelim şayet yüklenmezse donanımsal çözümlere bakılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cihazda comport arızası vardır bende öle bir olayla karşılaşmıştım ve yaptırdım şimdi alıyor istediğim yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarıda yapılan tüm açıklamalarınız içn çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun sırayla deneyeceğim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri