Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Uydu Alıcı ve Dvd-Vcd Arızaları ve Çözümleri Bu Topic de

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
    hiç bir yazılım almıyor.ilginiz için teşekkür
    Yazılım almazsa malesef flaş gitmiş demektir.İlgili servislere götürmenizde fayda var sanırım.Siz sanırım loader 619v4 yuklediniz ne amaçlı yuklediniz bu loaderi merak ettim dogrusu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tekrar Eskİ Loderİnİze DÖnmeyİ Deneyİn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onceki loder 219v4 idi denedim tık yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

619v4 loaderi 219v4 dün üzerine atamassınız flash arızalanır dosyada virüs falanda yok saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı
    619v4 loaderi 219v4 dün üzerine atamassınız flash arızalanır dosyada virüs falanda yok saygılarımla
    depodaki açıklamada sizin dediğiniz gibi demiyor. depodaki açıklamalar doğrultusunda yükleme yaptım .depodaki açıklama aynen şöyle 2.19 Loaderının Çözüm Anlatımı Ve Dosyası
    3)Karşınıza çıkan pencereden com seçimini yaptıktan sonra hiç bir dosya seçmeden direkt makinanızı arka anahtardan açınız ve yükleme işlemi başlıyacaktır.Yükleme işlemi bitene kadar cihaza müdahle etmeyiniz.
    4)Yükleme işlemi bittiğinde makinanızın yazılım sunny ilk emusuz yazılımına dönmüş olacaktır.
    fakatMakinanız halen 219 olarak açılacaktır.
    5)kuplardan birini açarak direkt 619 lodarını yüklediğiniz anda makinanız artık 219dan kurtulmuş olacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler deneyip sonucu yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler deneyip sonucu yazarım
    27 MHz kristali temin edemediğim için ancak bugün deneyebildim.maalesef durum aynı.cihazda hala tık yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 8 hatası

ekranda 8 rakamı çıkıyor cihaz 70110 dcı 12-C1-A5?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım kaon 12-01-a5 enson cw destekli 26 ağustos yazılmını atıp belirtilenkanallarıseyrettim mültivizyon kanalı üzerinde menüye cwkısmında değişen şifreyi tekrar girdiğimde menüdeki bütün bilgiler( via.nagra vediğerleri)boşaldı. cihazı tekrar açtığımda cihaz displayi İnit. yazıp açmıyor kumandadan herhangi bir tuşa bastığmda tv ekranı yeşil oluyorve recever kendini resetleyip yazdığımarızayı tekrarlıyor .neolduğunu açıklayabilirseniz çok memnun olacağım saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım kaon 12-01-a5 enson cw destekli 26 ağustos yazılmını atıp belirtilenkanallarıseyrettim mültivizyon kanalı üzerinde menüye cwkısmında değişen şifreyi tekrar girdiğimde menüdeki bütün bilgiler( via.nagra vediğerleri)boşaldı. cihazı tekrar açtığımda cihaz displayi İnit. yazıp açmıyor kumandadan herhangi bir tuşa bastığmda tv ekranı yeşil oluyorve recever kendini resetleyip yazdığımarızayı tekrarlıyor .neolduğunu açıklayabilirseniz çok memnun olacağım saygılarımla

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri