REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Uydu Alıcı ve Dvd-Vcd Arızaları ve Çözümleri Bu Topic de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
    bugün forumunuzdan bl 619v4 dosyasını 12.01.a5 suny uydu alıcıma yükledim. yükleme biter bitmez cihazın ön ekranında ışık yok, cihaz çalışmıyor. sanırım dosya virüslü ,cihazıma ne olmuş olabilir yardımcı olursanız sevinirim.cihazı televizyona bağladığımda sadece çıt diye bir ses çıkıyor.dısplayda hiçbir ışık yok,yazılım almıyor.flahs yazdırma ile flahs değiştirmenin fiyatlarınıda belirtirseniz sevinirim.saygılarımla
    Loaderlerla fazla ugrasmamak lazım.Bende zamanında yukledim flaş ucmuş malesef her loaderı yuklememek lazım .Cihazınız yazılım alıyormu şu anda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı Nickli Üyeden Alıntı
    Loaderlerla fazla ugrasmamak lazım.Bende zamanında yukledim flaş ucmuş malesef her loaderı yuklememek lazım .Cihazınız yazılım alıyormu şu anda
    hiç bir yazılım almıyor.ilginiz için teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
    hiç bir yazılım almıyor.ilginiz için teşekkür
    Yazılım almazsa malesef flaş gitmiş demektir.İlgili servislere götürmenizde fayda var sanırım.Siz sanırım loader 619v4 yuklediniz ne amaçlı yuklediniz bu loaderi merak ettim dogrusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny 7010 Dci Tik Yok!

arkadaşlar elimde sunny 7010 dcı cihaz var aç kapa ön göstergede tık yok.besleme kartı sağlam,bütün voltajları ölçtüm,hepsi normal hiçbir sapma yok.bilgisi olan varsa acil yardım!!!(bu arada cihaz kendi kendine bu hale gelmiş yani şebeke anormalliği yada dışardan müdahale falan yok-yazılım gibi-)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar elimde sunny 7010 dcı cihaz var aç kapa ön göstergede tık yok.besleme kartı sağlam,bütün voltajları ölçtüm,hepsi normal hiçbir sapma yok.bilgisi olan varsa acil yardım!!!(bu arada cihaz kendi kendine bu hale gelmiş yani şebeke anormalliği yada dışardan müdahale falan yok-yazılım gibi-)
    27 mhz kiristali yenileyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler deneyip sonucu yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım kaon 12-01-a5 enson cw destekli 26 ağustos yazılmını atıp belirtilenkanallarıseyrettim mültivizyon kanalı üzerinde menüye cwkısmında değişen şifreyi tekrar girdiğimde menüdeki bütün bilgiler( via.nagra vediğerleri)boşaldı. cihazı tekrar açtığımda cihaz displayi İnit. yazıp açmıyor kumandadan herhangi bir tuşa bastığmda tv ekranı yeşil oluyorve recever kendini resetleyip yazdığımarızayı tekrarlıyor .neolduğunu açıklayabilirseniz çok memnun olacağım saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım kaon 12-01-a5 enson cw destekli 26 ağustos yazılmını atıp belirtilenkanallarıseyrettim mültivizyon kanalı üzerinde menüye cwkısmında değişen şifreyi tekrar girdiğimde menüdeki bütün bilgiler( via.nagra vediğerleri)boşaldı. cihazı tekrar açtığımda cihaz displayi İnit. yazıp açmıyor kumandadan herhangi bir tuşa bastığmda tv ekranı yeşil oluyorve recever kendini resetleyip yazdığımarızayı tekrarlıyor .neolduğunu açıklayabilirseniz çok memnun olacağım saygılarımla

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nadir54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazınıza orjinal emusuz yazılım atın normale dönecektir loder 619 dan düşükşe bazı sorunlar çıkarabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler deneyip sonucu yazarım
    27 MHz kristali temin edemediğim için ancak bugün deneyebildim.maalesef durum aynı.cihazda hala tık yok

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri