Loaderlerla fazla ugrasmamak lazım.Bende zamanında yukledim flaş ucmuş malesef her loaderı yuklememek lazım .Cihazınız yazılım alıyormu şu andarahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
hiç bir yazılım almıyor.ilginiz için teşekkürKosavalı Nickli Üyeden Alıntı
Yazılım almazsa malesef flaş gitmiş demektir.İlgili servislere götürmenizde fayda var sanırım.Siz sanırım loader 619v4 yuklediniz ne amaçlı yuklediniz bu loaderi merak ettim dogrusurahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar elimde sunny 7010 dcı cihaz var aç kapa ön göstergede tık yok.besleme kartı sağlam,bütün voltajları ölçtüm,hepsi normal hiçbir sapma yok.bilgisi olan varsa acil yardım!!!(bu arada cihaz kendi kendine bu hale gelmiş yani şebeke anormalliği yada dışardan müdahale falan yok-yazılım gibi-)
teşekkürler deneyip sonucu yazarım
cihazım kaon 12-01-a5 enson cw destekli 26 ağustos yazılmını atıp belirtilenkanallarıseyrettim mültivizyon kanalı üzerinde menüye cwkısmında değişen şifreyi tekrar girdiğimde menüdeki bütün bilgiler( via.nagra vediğerleri)boşaldı. cihazı tekrar açtığımda cihaz displayi İnit. yazıp açmıyor kumandadan herhangi bir tuşa bastığmda tv ekranı yeşil oluyorve recever kendini resetleyip yazdığımarızayı tekrarlıyor .neolduğunu açıklayabilirseniz çok memnun olacağım saygılarımla
cihazım kaon 12-01-a5 enson cw destekli 26 ağustos yazılmını atıp belirtilenkanallarıseyrettim mültivizyon kanalı üzerinde menüye cwkısmında değişen şifreyi tekrar girdiğimde menüdeki bütün bilgiler( via.nagra vediğerleri)boşaldı. cihazı tekrar açtığımda cihaz displayi İnit. yazıp açmıyor kumandadan herhangi bir tuşa bastığmda tv ekranı yeşil oluyorve recever kendini resetleyip yazdığımarızayı tekrarlıyor .neolduğunu açıklayabilirseniz çok memnun olacağım saygılarımla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri