Zaten yıllardır varolan anayasamız sadece bir kaç kişi tatmin olsun diye var
aslında derin devlet dedikleri kendi yasalarına göre bu ül***i yönetiyor ve hala bizler demokrasi diye bagırıp duruyoruz
selametle

Teşekkur: 0
Zaten yıllardır varolan anayasamız sadece bir kaç kişi tatmin olsun diye var
aslında derin devlet dedikleri kendi yasalarına göre bu ül***i yönetiyor ve hala bizler demokrasi diye bagırıp duruyoruz
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
kısaca açıklamışsın. katılıyorum...Zaten yıllardır varolan anayasamız sadece bir kaç kişi tatmin olsun diye var
selametle
70 milyonluk bir kitlenin sadece 2000 ailesi multizengin ve itibar-söz sahibi olması buna en büyük delildir.
bence demokrasiyi bu aileler, devranlarının sürmesi yolunda çok güzel kullanıyorlar. evet güzel kullanıyorlar.
selametle.....
kısaca açıklamışsın. katılıyorum...
70 milyonluk bir kitlenin sadece 2000 ailesi multizengin ve itibar-söz sahibi olması buna en büyük delildir.
bence demokrasiyi bu aileler, devranlarının sürmesi yolunda çok güzel kullanıyorlar. evet güzel kullanıyorlar.
selametle.....
aynen katılıyorum sana arkadaşım iktidar zenginleri ve var olan ailelerinin kuşaktan kuşaga daha rahat yaşaması icin geri kalanların çalışmalası en son ornek forumdda verilen dg olaydır kuvetli olursan sana yapılana büyük ceza veriler sokakta beni öldürseler oldüren alacagı ceza ne kadar işte cifte standart adamlar mallarını bile yasalarla oyel güvence altına almışlar ki senin benim malım onlarınkinin yanına fasa fiso..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)