Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dizide Adı Gecen Kırmızı Kitap'ı Merak Edenler Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten yıllardır varolan anayasamız sadece bir kaç kişi tatmin olsun diye var
    aslında derin devlet dedikleri kendi yasalarına göre bu ül***i yönetiyor ve hala bizler demokrasi diye bagırıp duruyoruz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten yıllardır varolan anayasamız sadece bir kaç kişi tatmin olsun diye var
    aslında derin devlet dedikleri kendi yasalarına göre bu ül***i yönetiyor ve hala bizler demokrasi diye bagırıp duruyoruz
    selametle
    kısaca açıklamışsın. katılıyorum...
    70 milyonluk bir kitlenin sadece 2000 ailesi multizengin ve itibar-söz sahibi olması buna en büyük delildir.
    bence demokrasiyi bu aileler, devranlarının sürmesi yolunda çok güzel kullanıyorlar. evet güzel kullanıyorlar.
    selametle.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kısaca açıklamışsın. katılıyorum...
    70 milyonluk bir kitlenin sadece 2000 ailesi multizengin ve itibar-söz sahibi olması buna en büyük delildir.
    bence demokrasiyi bu aileler, devranlarının sürmesi yolunda çok güzel kullanıyorlar. evet güzel kullanıyorlar.
    selametle.....

aynen katılıyorum sana arkadaşım iktidar zenginleri ve var olan ailelerinin kuşaktan kuşaga daha rahat yaşaması icin geri kalanların çalışmalası en son ornek forumdda verilen dg olaydır kuvetli olursan sana yapılana büyük ceza veriler sokakta beni öldürseler oldüren alacagı ceza ne kadar işte cifte standart adamlar mallarını bile yasalarla oyel güvence altına almışlar ki senin benim malım onlarınkinin yanına fasa fiso..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri