Ülkücüler terör estirdi!
10 Þubat 2008 Pazar 18:11
Eskiþehirspor Malatyaspor maçýnda gösteri yapan ülkücü holiganlar terör estirdi. Futbola terör bulaþtýran ülkücü gençlere polis müdahale etti.
Eskiþehir - Malatya maçýnda olaylar çýktý
Eskiþehirspor’un Malatyaspor’u 2-0 yendiði maçta tribünde taraftarlar arasýnda kavga çýktý.
Bozkurt selamý verip ‘Ülkücü hareket engellenemez’ diye baðýran Eskiþehirsporlu bir grup taraftara, baþka bir grup taraftar müdahalede bulununca kavga çýktý. Kavgayý polis biber gazý sýkarak ayýrdý.
Ýþte tribünlerdeki olaylar
Atatürk Stadyumu’ndaki Eskiþehirspor- Malatyaspor maçýnýn 80’inci dakikasýnda ‘Ayder Tribünü’ndeki bir grup, bozkurt selamý verip ‘Ülkücü hareket engellenemez’ diye baðýrdý. Ayný tribünde bulunan diðer fanatik taraftarlar bu gruptakilerle tartýþtý. Tartýþma kýsa sürede kavgaya dönüþünce araya giren polisler kavga eden taraftarlarý üzerlerine biber gazý sýkarak ayýrdý. Polisler daha sonra kavga edenleri stadyum dýþýna çýkarttý.
Kapalý ve açýk tribünde maçý izleyen binlerce Eskiþehirspor taraftarý olayý protesto ederek ‘Tribünde siyaset istemiyoruz’ diye baðýrdý.
Kaynak:


Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý


))

Yer imleri