REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tv ve Monitör Arızaları ve Çözümleri Bu Topic de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tv ve Monitör Arızaları ve Çözümleri Bu Topic de

Tv ve Monitör Arızaları ve Çözümleri (Sadece burada Lütfen Başka Topic AÇmayınız)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tv arıza

ustalar merhaba....
    bende vestel siyah inci 55 ekran tv var.televizyon çalışırken kendi kendine kapanıp açılma yapıyor yani flaşlama yapıyor.televizyonu ilk açtığımda ekran ve renkler normal bir süre sonra bu kapanıp açılmayı yapıyor ve renkler kayboluyor ses yükseliyor ve kontrast düşüyor. tekrar kendim kapatıp açtığımda normale dönüyor ve 5 10 saniye sonra yine aynı işlemi yapıyor.birşey farkettim görüntünün rengi yok ama OSD deki göstergelerin renkleri var mesela sesi açtığımda ses ibaresinin rengi var ama arkadaki oynayan filmin rengi yok yardımcı olursanız sevinirim......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsung 793DF flat arızası

monitör daha 3 haftalık.ancak şu an açılışta ve siyah renklerde yatay ince beyaz çizgiler oluşuyor.daha yeni olmaya başladı.ati redon X550 256mb ekran kartı ve asus p5pl2 anakart var.Ayrıca tüm sistem yeni alındı.Bu çizgiler neden oluyor,yardım ederseniz sevinirim.Şİmdiden teşekkürler.
    Konu ertex74 tarafından (11-11-2006 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

probleminiz monitör bilgisayar ara kablosundaki boşluktan temazsızlıktan meydana gelebilir ayrıca lcd monitör kullanıyorsanız direverini bilgisayarınıza tanıtın kurun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkürederim ertex74

monitör flat,ayrıca kabloya baktım olmadı.Sonra kabloyu çıkarttım ve monitöre baktım hala çizgiler var.1 ay olmadı neden böyle oldu anlamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beko siesta 110 derece ekran gökluşagı ne yaptıysam olmadı
    varmı bilen
    acil yardım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caner1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    varmı bilen
    acil yardım
    tv nizi teknik servise götürmeniz gerekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdemhoca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    monitör daha 3 haftalık.ancak şu an açılışta ve siyah renklerde yatay ince beyaz çizgiler oluşuyor.daha yeni olmaya başladı.ati redon X550 256mb ekran kartı ve asus p5pl2 anakart var.Ayrıca tüm sistem yeni alındı.Bu çizgiler neden oluyor,yardım ederseniz sevinirim.Şİmdiden teşekkürler.
    Arkadaşım yüksek voltaj trafosunun alttaki yani G2 ayrını biraz kıs çizgiler kaybolur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caner1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    varmı bilen
    acil yardım
    Arkadaşım tamirden biraz anlıyorsan ESM 740 diye bir parça var ondan veya şasenin arkatarafındaki vertikal ayar potansiyometresinden yapar bunlara bir bak anlamıyorsan bir tamirciye görtür.Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar merhaba....
    bende vestel siyah inci 55 ekran tv var.televizyon çalışırken kendi kendine kapanıp açılma yapıyor yani flaşlama yapıyor.televizyonu ilk açtığımda ekran ve renkler normal bir süre sonra bu kapanıp açılmayı yapıyor ve renkler kayboluyor ses yükseliyor ve kontrast düşüyor. tekrar kendim kapatıp açtığımda normale dönüyor ve 5 10 saniye sonra yine aynı işlemi yapıyor.birşey farkettim görüntünün rengi yok ama OSD deki göstergelerin renkleri var mesela sesi açtığımda ses ibaresinin rengi var ama arkadaki oynayan filmin rengi yok yardımcı olursanız sevinirim......
    Arkadaşım senin tv'dede sanırım soğuk lehim dediğimiz lehim çatlakları var anlıyorsan lehimleri bir tazele.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri