Tv ve Monitör Arızaları ve Çözümleri (Sadece burada Lütfen Başka Topic AÇmayınız)
Tv ve Monitör Arızaları ve Çözümleri (Sadece burada Lütfen Başka Topic AÇmayınız)
ustalar merhaba....
bende vestel siyah inci 55 ekran tv var.televizyon çalışırken kendi kendine kapanıp açılma yapıyor yani flaşlama yapıyor.televizyonu ilk açtığımda ekran ve renkler normal bir süre sonra bu kapanıp açılmayı yapıyor ve renkler kayboluyor ses yükseliyor ve kontrast düşüyor. tekrar kendim kapatıp açtığımda normale dönüyor ve 5 10 saniye sonra yine aynı işlemi yapıyor.birşey farkettim görüntünün rengi yok ama OSD deki göstergelerin renkleri var mesela sesi açtığımda ses ibaresinin rengi var ama arkadaki oynayan filmin rengi yok yardımcı olursanız sevinirim......
monitör daha 3 haftalık.ancak şu an açılışta ve siyah renklerde yatay ince beyaz çizgiler oluşuyor.daha yeni olmaya başladı.ati redon X550 256mb ekran kartı ve asus p5pl2 anakart var.Ayrıca tüm sistem yeni alındı.Bu çizgiler neden oluyor,yardım ederseniz sevinirim.Şİmdiden teşekkürler.
Konu ertex74 tarafından (11-11-2006 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.
probleminiz monitör bilgisayar ara kablosundaki boşluktan temazsızlıktan meydana gelebilir ayrıca lcd monitör kullanıyorsanız direverini bilgisayarınıza tanıtın kurun...
monitör flat,ayrıca kabloya baktım olmadı.Sonra kabloyu çıkarttım ve monitöre baktım hala çizgiler var.1 ay olmadı neden böyle oldu anlamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar.....![]()
beko siesta 110 derece ekran gökluşagı ne yaptıysam olmadı
varmı bilen
acil yardım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri