REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Next 2000 Serİlerİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Age_of Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş benimkisi fmb değilki 2008 yeni yazılımları çıktı attım tps auto birde polsatlar auto olsa iyi olcak !!
    16 hanelik ***i 2 dk girin kanallar acar.Fazla bir şey istemen doktor kızar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar nex 2000 cı plus'a softcam atamıyorum hata veriyor, neden olabilir acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar nex 2000 cı plus'a softcam atamıyorum hata veriyor, neden olabilir acaba
    PC OLDURU VE CİHAZI KAPAT YENİDEN AÇ YÜKLE OLUR SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PC OLDURU VE CİHAZI KAPAT YENİDEN AÇ YÜKLE OLUR SELAMLAR
    teşkkürler topram sorunu hallettim

yazılımı pclink2(1) ile atmıştım yazılım attıktan sonra kanalları taratıp, pclink 2,2 ile softacamı attım oldu, ilgilenen arakadaşların bilgisine

5. 20-03-2008, 18:36

Sebep
    samiaşkın bu son uyarı bir daha böyle abuk subuk ve reklamlı yazını görürsem forumdan uzaklaştırılacaksın gözüm üzerinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selamlar,
    yeni Next YE 2000 CX Süper Plus-USPli-Gri kasa- kullanıcısıyım.Daha önce arçelik kullanıyordum.Cihaz kurulumunu yaptırdıktan sonra görüyorumki eski makinamda izlediğim çoğu kanalı izleyemiyorum.Örnek Alman kanalları-Fox,Sat1,RTL,ARD,ZDF gibi.Ve bunun gibi farklı ülke kanalları.
    Makina kullanışlı fakat,kanal sayısını arttırmak için ne yapmam gerekiyor.Teker teker hepsini girmem mi gerekiyor,yoksa bir dosya atarak bu sorunları çözebilirmiyim.
    Teşekkür ederim.....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri