Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Eutelsat W1 Nasıl bulurum ? ( Yardım )

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Eutelsat W1 Nasıl bulurum ? ( Yardım )

Merhaba arkadaşlar. Eutelsat W1 uydusunu bulmam da yardımcı olurmusunuz. Hotbird ve Telstarı 12 yi izliyorum. Eutelsat W1 uydusu bunların neresinde. Yardımcı olursanız sevinirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel644 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar. Eutelsat W1 uydusunu bulmam da yardımcı olurmusunuz. Hotbird ve Telstarı 12 yi izliyorum. Eutelsat W1 uydusu bunların neresinde. Yardımcı olursanız sevinirim..
    Mrb

Arkadasım bu uydu hotbird uydusunun yanında yanı 3 derece sağ da kalıyor (antenın arkadasından cevirirsen o şekılde)
    Uyduda ki tp ler bu lınkte
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım Hotbırd uydusunun 3 derece solunda fakat bu uyduyu tavsiye etmiyorum ben adanadan ayarladım toplam 4-5 kanal gösteriyor, izlenecek bir kanal yok. antenin arkasına geçip Hotbırd uydusunun sağına doğru 11181 H 1707 tp sini girip yavaş yavaş çanağı çevir sinyali yakaladığın yerde sabitle. kolay gelsin
    Konu TEKNİSYEN101 tarafından (12-02-2008 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım Hotbırd uydusunun 3 derece solunda fakat bu uyduyu tavsiye etmiyorum ben adanadan ayarladım toplam 4-5 kanal gösteriyor, izlenecek bir kanal yok. antenin arkasına geçip Hotbırd uydusunun soluna doğru 11181 H 1707 tp sini girip yavaş yavaş çanağı çevir sinyali yakaladığın yerde sabitle. kolay gelsin
    Sevgili@Arkadasım

arkadasımız Eutelsat W1 10.0E uydusunu sormus,elinde de canağın biri hotbird 13.0E odaklığimış.Demek istedıgım canağın arkasına gectıgınız de 13.0E uydusundan 10.0E uydusunu bulabılmenız için hafif 3 derece sağnıza doguru cevırmenız gerek anteni...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kingofsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili@Arkadasım

arkadasımız Eutelsat W1 10.0E uydusunu sormus,elinde de canağın biri hotbird 13.0E odaklığimış.Demek istedıgım canağın arkasına gectıgınız de 13.0E uydusundan 10.0E uydusunu bulabılmenız için hafif 3 derece sağnıza doguru cevırmenız gerek anteni...
    tamam kıngofsat kardeş yanlış yazmışsım düzelttim,sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam kıngofsat kardeş yanlış yazmışsım düzelttim,sağol
    Rica ederim Arkadasım,insanlık halidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende teknisyen arkadaşıma katılıyorum kayda değer kanal yok ama balkan müziği dinlersen iki adet güzel müzük kanalı var fan tv ve balkanika tv güzel müzik yayınları var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende teknisyen arkadaşıma katılıyorum kayda değer kanal yok ama balkan müziği dinlersen iki adet güzel müzük kanalı var fan tv ve balkanika tv güzel müzik yayınları var
    Arkadasım senın bahsetiğin uydu Eutelsat w2 16.E batı neden alakası olmayan bır uydudan bahsedıyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yanlış bilgi almadıysam MGM isminde türkçe yayın yapan bir FİLM kanal var. Yanlış bilmiyorsam şayet. Bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca ilginiz için çok sagolun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel644 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar yanlış bilgi almadıysam MGM isminde türkçe yayın yapan bir FİLM kanal var. Yanlış bilmiyorsam şayet. Bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca ilginiz için çok sagolun...
    evet var ,sanırım suan da ***ler aktif deyıl o yuzden izleyemezsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri