REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox-500s Gemini-4.20 ÖZEL BACKUP(CCcam-2.0.5 & Mgcamd-1.28) 11.02.2008

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Dreambox-500s Gemini-4.20 ÖZEL BACKUP(CCcam-2.0.5 & Mgcamd-1.28) 11.02.2008

Konu Simba tarafından (17-02-2008 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmage sorunlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu image çok güzel bende onu kullanıyorum şu an
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekten güzel bir image

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu imagede ses sorunu var.esi kısarken birden kısılıyor gibi sizde durumlar nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

addons ta mg cam 1.29 ta cıkmış yahu 1.28 nezaman cıktı da 1.29 oldu da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu image sorunlu arkadaşlar cccam ve ses kısılmasında problem var kanalllar geç geliyor.Konu sabittten kaldırılmıştır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustat sen en iyisi nemesis 3.3 ün bacupunu ver.. gemini ile aynı düzeyde hatta bana sorarsan geminiden daha stabil calışıyor. ozelikle cccam da güzel şimdi nabilo diyecemde bu nabilonun skinlerine bir türlü ısınamadım onun icin nemesis önerim arkadaşlara...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tsk ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm KOSOVALI Usta ya!!

ben bu verdigin dosyayi bir türlü flashwizard ile yükleyemedim, dosyayi indirdim ama flashwizardi actigimda dosya görünmüyor dosyanin sonuna herhangi bir yazi yazmamiz gerekiyormu? bende Nabilo 2.0.5 yüklü nasil yükleyebilirim yardimci olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musti20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm KOSOVALI Usta ya!!

ben bu verdigin dosyayi bir türlü flashwizard ile yükleyemedim, dosyayi indirdim ama flashwizardi actigimda dosya görünmüyor dosyanin sonuna herhangi bir yazi yazmamiz gerekiyormu? bende Nabilo 2.0.5 yüklü nasil yükleyebilirim yardimci olurmusunuz
    indirdigin dosyanın uzantısını .img olarak degiştir sonra yükle..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri