Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: nerde kaldı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nerde kaldı

nerde kaldı tps yazılımları. galiba sadece goldmaster kaldı . herkes havasını atıyor. değiştirecem bu makinayı. next 2000 hdtv alacam ne dersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar goldmaster en geride bu yazılım işlerinde.ben geçen hafta yeni bir cihaz aldım.o bile yazılım verdi.goldmaster hala yazılım yarın çıkacak diyor.teşekkürlerimle.en iyi günler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık yeter diyorum. satlık goldmaster 55000cı var. bir türlü gelmedi tps autolar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaktı bizi zaten bu goldmaster en iyisi dedik aldık ama sattıktan sonra hiç bişey yok ben sorana diyorum kardeş sunny okadar satamayınca belki verirler yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ne yazarsanız yazın goldmaster almayın deseniz bile bilmeyen kesim goldmaster almaya devam eder.Bizde zamanında goldmaster çok sattık bana 11000 serisini soruyorlar yazılım gelecekmi diye s ex view vardı ne oldu diye 2010 kadar sözde garantili satıldı bu cihazlar kutularda halen full x kanalın resimleri olanlar var.

Ben bu işleri bıraktım allaha şükür 2 yıldır bu konuda next firması bana göre iyi.Kendim nextsuper plus kullanıyorum emu ile çözülen kanalları izlemiyorum acıkcası ama firma destegi guzel bir firma.

Ben bunu Godmaster yetkililerinide söyledim siz yazılımları gec verdiginiz takdirde piyasada artık satamazsınız milletin güvenini kaybderseniz diye..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaslar ne guven kaldı nede sey kaldı kısacası yazılımlar gelcekse gelsın artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi günler arkadaşlar goldmaster kahır mektubu gibi bir şey oldu.piyasada 80.00ytl harika makinalar var vede hepsi auto calışıyor onlardan almak her zaman yazlımıda var vede goldmaster olan cıhazları 2 yaşalarındaki cocuklara verelim oyuncağı olsun bir işe yarasın hiç olmassa saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bu kadar zaman kullanıp, sonra nankörlük yapmak doğru değil. Bizi kimse zorlamadı gm alın diye, bence yazılım yükleme bakımından en kolay ve sorunsuz cihaz gm dır. Ufak tefek sorunlarda uzmanları tarafından çözümleniyor. Ancan tps yazılımları neden geç kalıyor onu anlamış değilim. emu yazılımı hakkında bilgimiz yokken kimse bu konuları gündeme getirmiyordu. Zamanla her şey yoluna girer..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TPS. OPENBOX.F300.tunerinde super calisir hem suretli hemde goldmasterden cox-cox iyi softlar yuklemek olur Qoy Turk Qardesler menden incimesin MCT.Ler openbox f.300.AU.iYI CALISIR.Butun Turk Qardeslere Azerbaycandan Salamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet.Bende ilk başta bilmediğim için goldmaster aldım.Herkes tps auto izliyor.Bize hala yok.Next 2000 super plus CIS USB li alıcam yarın.Nasıl olur sizce?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri