REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
88 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Redline CX10-100-RL 10CSX Resimli Yazılım Yukleme Talimatı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su an fransizlar izlenemez hale geldi.
    Bir degisiklik var mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oynak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    su an fransizlar izlenemez hale geldi.
    Bir degisiklik var mi?

tps paketıni artık izleyemezsınız arkadaşım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben yeni üye oldum.turksatın tp si tamamda hotbırdun tp si hangisi.
    yardımcı olacak birisi varsa sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CS-100 X İle bilgesyardan Güncelleme Nasıl Yapılır ve en son yazılım nerade bolormi

lotfen yardem edn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı askinmert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben yeni üye oldum.turksatın tp si tamamda hotbırdun tp si hangisi.
    yardımcı olacak birisi varsa sevinirim.

arkadaşım tp derken yazılm guncelleme diosan sadece turksattakı yeterlıdır ve başka tp de yoktur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı krdş bndeki chazda redline free to air RL-10CSX..cihazı daha yeni açtım kanal qüncellemeleri yapılmadı.yani kanalların frekansları deişti ya yenileri daha qirilmedi.otomatik qüncelleştirme yapmaya çalışıorum yapamıorum.nası yapacağım hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim..?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bunları Dene

Alıntı oquzZuz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosovalı krdş bndeki chazda redline free to air RL-10CSX..cihazı daha yeni açtım kanal qüncellemeleri yapılmadı.yani kanalların frekansları deişti ya yenileri daha qirilmedi.otomatik qüncelleştirme yapmaya çalışıorum yapamıorum.nası yapacağım hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim..?
    Arkadaşım; 1. Alıcıyın kurulum sayfasına gir. Uydudan güncelleme sayfasını aç. Transponder kısmında 12121 H 7200 yazması lazım. Yazmıyorsa ses tuşlarıyla ileri-geri arayarak bu frekansı bul. Alt bölümdeki "Ana yazılım" yazan yere gel ve ses açma (SAĞ) tuşuyla kanal listesini buluncaya kadar ara. Bulunca ok€yle. Arama yapmazsa aynı ilemi tekrarla. Güncelleme yapacaktır.
    2. Alıcında uydular bölümüne gir. TÜRKSAT üzerinden sağ tuşla yan sayfaya geç. Frekans yazan yere tamam de. TÜRKSAT frekans listesi açılacaktır. Buradan 12121 H 7200 frekansını bul. Üzerine gelince kumanda daki mavi tuşla tara de. Çıkan birinci iletiye tamam, ikici iletiyi EVET'e çevirerek tamam de tarattır. Kolay gelsin, iyi seyirler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (11-11-2008 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende redline rl 100 csx var bende ykleme sorunu yaşıyorm bana rs 232 kablosu 1-1 2-3 3-2 5- 5 dediler ona göre ayarladım yine yok kosavilı arkadaş da 2-3 3-2 5-5 diyor benim cihaza hangisi uygun lütfen yardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkurler

teşekkurlerrrrrr

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Redline CX10-100-RL 10CSX Resimli Yazılım Yukleme Talimatı

*Bilmeyen acemi arkadaşlarımıza yardımcı olacak resimli anlatım umarım faydası olur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bu yazılım yükleme programını ve yazılımı nerden bulcaz

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri