REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 2000 cx super plus usb'li yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 2000 cx super plus usb'li yardım

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Dün aldığım cihazı menüsünü gezerken geri yükleme
    diye bişey yaptım yanlış hatırlamıyorsam. makina kapandı bir dahada açılmadı daha doğrusu açılmaya çalışıyor kapanıyor tekrar açılmaya çalışıyor.sürekli aynı.yeni yazılım yükledim olmadı 03.01.2008 yazılımını yükledim olmadı daha ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tosun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diye bişey yaptım yanlış hatırlamıyorsam. makina kapandı bir dahada açılmadı daha doğrusu açılmaya çalışıyor kapanıyor tekrar açılmaya çalışıyor.sürekli aynı.yeni yazılım yükledim olmadı 03.01.2008 yazılımını yükledim olmadı daha ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
    boot tan at tosun cihazın düzelir şöyle yap cihazını fişten çek
    p- tuşunu basılı tut ve fişi tak daha sora loduru aç ve son
    yazılımı at bitirinceye kadar bekle off end yazanakadar bekle
    arka anahtardan kapat aç cihazını ok düzelmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boottan attım zaten gerekeni yaptım ama maalesef sorun devam ediyor ilgilendiğin için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tosun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam ark,Bod modunda 115,97 yazılım atarsan düzelir,bilgine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım mesajı yazmadan önce onuda attım ama nafile açıyor kapatıyor sürekli aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boottan attım zaten gerekeni yaptım ama maalesef sorun devam ediyor ilgilendiğin için teşekkürler
    sen yalnış birşey yapıyor olmayasın boot modundan şunu at bakım
    Konu f47xfenerli tarafından (14-02-2008 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten senin dediğin yazılımı atmıştım emin oluyum diye tekrar yükledim yüklüyor kapatıp açınca boot-o-run-play-115A-A yazıyor açıyor next logosu ekrana geliyor hemen kapatıyor aynı işlemi tekrar tekrar yapıyor.ve bu konuda bizi aşıyor herhalde servis yolu gözüktü 1 günlük makineye
    Konu tosun tarafından (13-02-2008 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri