REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: yardım next 2000 sper plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardım next 2000 sper plus

:49: Next 2000 süper plus cihaz normal calısıyordu kapatıp acınca ekran 8888 oldu sonrada dört tane cizgi ---- yazılımda almıyor ne yapmalıyım yardımlarınız için tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PR+ tuşuna basılı tutarak cihazın fişini takın. 030 görünmesi lazım ondan sonra yazılım alması gerekiyor.Almaz ise malesef flaşı tekrar yazılacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam denedim ölede olmuyor belki benim bilmedigim bir yöntem vardır diye konu actım ama malesef olmuyor ilgive alakan için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı spil45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam denedim ölede olmuyor belki benim bilmedigim bir yöntem vardır diye konu actım ama malesef olmuyor ilgive alakan için teşekkürler
    Yazılım bilgisayardan Boot modunda yüklenmiyorsa cihazda teknik arıza olma ihtimali yüksek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PR- tuşuna basılı tutarak cihazın fişini takın. 030 görünmesi lazım ondan sonra yazılım alması gerekiyor.Almaz ise malesef flaşı tekrar yazılacak

SÜPERPLUSTA P- TUŞU BOOT MODUDUR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PR+ tuşuna basılı tutarak cihazın fişini takın. 030 görünmesi lazım ondan sonra yazılım alması gerekiyor.Almaz ise malesef flaşı tekrar yazılacak
    Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PR- tuşuna basılı tutarak cihazın fişini takın. 030 görünmesi lazım ondan sonra yazılım alması gerekiyor.Almaz ise malesef flaşı tekrar yazılacak

SÜPERPLUSTA P- TUŞU BOOT MODUDUR
    PR+ mı olacak PR- mi olacak.iki Farklı cevap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PR+ mı olacak PR- mi olacak.iki Farklı cevap
    USTA PR+ ÖNCEKİ SERİ YANİ 2000 FMB İNF VE X SERSİSİ İÇİNDİ

03 Ocak 2008
    Dikkat SUPERPLUS USB li serilerde
    Yazılım atıldıktan sonra Cihaz açılmaması veya ( runP )değişik hatalar ile karşılaşan kullanıcılar için verilen bir yazılımdır.
    Cihazınız ı pr - tuşu ile 030 konumuna getirip boot-mode menuden 3 ocak yazılımını cihazınıza atmanız gerekmektedir.
    Konu f47xfenerli tarafından (14-02-2008 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı spil45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: Next 2000 süper plus cihaz normal calısıyordu kapatıp acınca ekran 8888 oldu sonrada dört tane cizgi ---- yazılımda almıyor ne yapmalıyım yardımlarınız için tesekkürler
    net söyle süperplus x mi cx mi cıs hangisi kurtarma yazılmı var
    forumda buradan bak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu f47xfenerli tarafından (14-02-2008 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri