Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sevgililer gününde sevgiliniz yoksa COEMAR size sevgili bulsun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgililer günü geçti artık ne deseniz fayda etmez artık coemar sadece kemal turan ve azizle yetin sende
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kilo:55-60
    Saç rengi:siyah-kumral
    Boy:1,60 1,70
    Mal varlığı:Fark etmes gönlü güzel olsun yeter

al bakalım japon idare et senin bahtına bu çıktı gönlü güzel olsun diyince bekletme kız bak yağmur yağıyor ama akıllı kız ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harbiden zeki kızmış tam sahibine göre hadi hayırlı olsun
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgililer günü geçti artık ne deseniz fayda etmez artık coemar sadece kemal turan ve azizle yetin sende
    Haklısın usta. Demekki herkesin bir tane sevgilisi varki, iki kişiden başka talep gelmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Haklısın usta. Demekki herkesin bir tane sevgilisi varki, iki kişiden başka talep gelmedi.
    bu iki kişide şimdiye kimi bekliyorlarmış hayret
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu iki kişide şimdiye kimi bekliyorlarmış hayret
    Ustam ben 20 senedir buldumda stepne arıyordum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

al bakalım japon idare et senin bahtına bu çıktı gönlü güzel olsun diyince bekletme kız bak yağmur yağıyor ama akıllı kız ...
    cok saol usta ama bu cok zekı ya ben bole karıyı napim zekı olmasın bana ters... herseyı bılmesın adamı delı eder ama genede idare eder ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

coemar dur dur
    hani bana geçenlerde dediğin bayanları buldum ama kamyonla getirttim adama nakliye parası verdik senet yaptı herif cumaya parayı hazırla yürütemedim kızları biri serkan yılmaza biri bulletfromhelle biri Kemal Turana biride lazım olursa diye forumda herhangibirine
    ağa en sağdakini aldım kabul ettim...darısı diğerlerinin başına...siyah mayolu Serkan Yılmaz'a,yeşil mayolu Kemal Turan'a,öbürüde muzo'ya...nasıl iyi mi??.
    Konu bulletfromhell tarafından (15-02-2008 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ağa en sağdakini aldım kabul ettim...darısı diğerlerinin başına...siyah mayolu Serkan Yılmaz'a,yeşil mayolu Kemal Turan'a,öbürüde muzo'ya...nasıl iyi mi??.
    diğerleri ok. ama muzo işi yaş adaö sadece önüne bakar diğerleri fasa fiso
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diğerleri ok. ama muzo işi yaş adaö sadece önüne bakar diğerleri fasa fiso
    ağa o zaman onu senin eski çaycı H.Cakir 'a verelim..... inşallah çocuk ezilmez....

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri