REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TFF'de Hasan Doğan dönemi...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eeee haluk ulusoy dönemi bitti bakalım şimdiden sonra nasıl bir yön çizecek Türk Futbolu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eeee haluk ulusoy dönemi bitti bakalım şimdiden sonra nasıl bir yön çizecek Türk Futbolu?

Komedi, pislik, rezillik. O kadar çok dillendi ki bu iş ben bu konuda konuşmak bile istemiyorum. Olabilecek en yanlış adamı da aday gösterdiler.

Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakını, Recep Tayyip Erdoğan'ın kızlarını okutan RAMSEY'in akrabası. Geçen kongrede Aziz Yıldırım, "Bu varsa ben oy vermiyorum" diyerek, Ayhan Bermek'i dışlamış, can düşmanı Haluk Ulusoy'u desteklemişti, şimdi o Aziz Yıldırım, Hasan Doğan için Kulüpler Birliği'ni harekete geçirdi. Özhan Canaydın'a talimat vererek... Niye? Bin türlü şayia dolaşıyor.

'Niye Aziz Yıldırım, Hasan Doğan'ın peşinde?' diyorum, bana, "Aziz Yıldırım niye Körfez Kaymakamı'na, Belediye Başkanı'na gitti? Dubai'li Maktum için. O işi bir deş bakalım" diyorlar. Dubai işinde Aziz Yıldırım, Maktum için gitmez, belli kendi için gidiyor. Hasan Doğan'ın ne alakası var, bu işle, bilemiyorum. Karmakarışık. Dahası, meşhur İsviçre rezaletinin planlandığı bir toplantı var. Bu toplantıyı organize eden Hasan Doğan ve o toplantıda alınan kararları uygulamaya koyan da Davut Dişli

Davut Dişli, Hasan Doğan federasyonuna girecekmiş. Yani fevkalade fair-play federasyonu olacak!...

Siyasi federasyon, Recep Tayyip Erdoğan federasyonu, Aziz Yıldırım federasyonu, üstüne üstlük bir de fair-play federasyonu. Yani Türk futbolunun başına daha yanlış bir adam nasıl seçilebilirdi, bana söyleyin. Neresinden bakarsanız bakın şüyuu vukuundan beter. Bu söylediklerimin hiçbiri kanıtlanmış şeyler değil. Hepsi Türk spor kamuoyunda, her kapının ardından konuşulan şeyler. Yani Türkiye, bir federasyon başkanı bulamıyor da bunu buluyorsa yazıklar olsun. 70 milyondan başka bir tane adam daha çıkaramıyorsa Türkiye bitmiştir..."

Hıncal uluc

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri