FBI elaman alımı için ilan verir ve üç kişi başvurur.Başvuranlarla FBI binasında tek tek ilgilenmektedirler.Birinci kişi alınır ve şu sorular sorulur: -"Karını seviyormusun?" -"Evet efendim" -"Ülkeni seviyormusun" -"Evet efendim" -"Pekela biz karını da getirdik şu anda yan odada"dre ve masanın üzerinebir tabanca koyarak gidip yan odada ki karısını öldürmesi söylenir.Adam tabancayı alarak yan odaya geçer.Beş dakika hiç ses duyulmaz ve adam kıravatı gavşemiş bir şekilde grei döner"Yapamayacağım efendim "der ve orayı terk eder.İkinci kişi içrei alınır ve aynı sorular sorulur,aynı cevaplar alınır.Adamada karısını öldürmesi söylenir.Adam yapamayacağını söyler ve orayı terk eder.Üçüncü olarak bizim temel odaya alınır ve onada aynı sorular sorulur,aynı cevaplar verilir.Onada karısını tabancayı alarak karısını öldürmesi söylenir.Temel tabancayı kaptığı gibi odaya dalar.Hemen tabancasesleri duyulur.Ardından kısa bir sessizlik ve gürültülü bir cam kırılması duyulur.Adamlar hemen içeriye girer ve ne oldu diye sororlar.Temel cevaplar: -Efendum pana verduğunuz tapança kurusıkı çiktu o yüzden karıyı camdan atmak zorunda kaldum