FBI elaman alýmý için ilan verir ve üç kiþi baþvurur.Baþvuranlarla FBI binasýnda tek tek ilgilenmektedirler.Birinci kiþi alýnýr ve þu sorular sorulur: -"Karýný seviyormusun?" -"Evet efendim" -"Ülkeni seviyormusun" -"Evet efendim" -"Pekela biz karýný da getirdik þu anda yan odada"dre ve masanýn üzerinebir tabanca koyarak gidip yan odada ki karýsýný öldürmesi söylenir.Adam tabancayý alarak yan odaya geçer.Beþ dakika hiç ses duyulmaz ve adam kýravatý gavþemiþ bir þekilde grei döner"Yapamayacaðým efendim "der ve orayý terk eder.Ýkinci kiþi içrei alýnýr ve ayný sorular sorulur,ayný cevaplar alýnýr.Adamada karýsýný öldürmesi söylenir.Adam yapamayacaðýný söyler ve orayý terk eder.Üçüncü olarak bizim temel odaya alýnýr ve onada ayný sorular sorulur,ayný cevaplar verilir.Onada karýsýný tabancayý alarak karýsýný öldürmesi söylenir.Temel tabancayý kaptýðý gibi odaya dalar.Hemen tabancasesleri duyulur.Ardýndan kýsa bir sessizlik ve gürültülü bir cam kýrýlmasý duyulur.Adamlar hemen içeriye girer ve ne oldu diye sororlar.Temel cevaplar: -Efendum pana verduðunuz tapança kurusýký çiktu o yüzden karýyý camdan atmak zorunda kaldum

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri