REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: DIGITURK Efsane Hacker Mince’yi de Yakalattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi leyla: katılıyorum sana..ucuz olsa alacak en az 10 arkadaş var...nerdeyse biz aramızda sharıng yapacaz....haa maç izlediğimden değil sinema-belgesel severim...daha hiç bir maçı tam izlemedim....

Aman arkadaşlar lafını bile etmeyin.Yasal olmayan işlerin diyeti büyük olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alksoft Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi leyla: katılıyorum sana..ucuz olsa alacak en az 10 arkadaş var...nerdeyse biz aramızda sharıng yapacaz....haa maç izlediğimden değil sinema-belgesel severim...daha hiç bir maçı tam izlemedim....

Aman arkadaşlar lafını bile etmeyin.Yasal olmayan işlerin diyeti büyük olur.
    arkadaşlar yapacağımızdan değil..o duruma geldik diyorum..ben anlamam zaten şa ring-server falan.....
    ----ayrıca serkan ustam.tavsiyen için teşekkürler.."ip"lerin izlendiğini biliyorum..sadece fikir beyan ettim...şu an evde RECEIVERS " bile yok..sattık bekliyoruz...yani suç teşkil edecek bi durum da yok.....
    uygulama olmadan suç olmaz herhalde ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben özellikle dt ün fiyatları indirmesi yönünde söylemiştim.40 ytl yerine mesela 15 ytl yapsa fiyatı herkes kolaylıkla izler.zaten benim server ile işim olmaz .gittim cafede fener..rize maçına 3 ytl verdim.en az 200 kişi vardı .dt 200 eve girse daha fazla kazanır demek istediğim bu...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede kullanıcılar'da yanar gibi Digiturk affetmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamamda yahu verilen cezaya bakarmısınız 4 yıl 150 milyar yok artık daha neler birde asın adamları niye kıytırık iki macı izlediler diye sen bu adamlara bu cezaları veriyorsan kardeşim sırf mac izledi diye diger tarafta adam öldüren ırza gecenlere bu cezaların 5 katını 6 katını vereceksin ki toplumsal adaletti saglayabilesin tamam ceza ver ama böyle ceza olurmu ya benim vicdanım el vermez valla..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamamda yahu verilen cezaya bakarmısınız 4 yıl 150 milyar yok artık daha neler birde asın adamları niye kıytırık iki macı izlediler diye sen bu adamlara bu cezaları veriyorsan kardeşim sırf mac izledi diye diger tarafta adam öldüren ırza gecenlere bu cezaların 5 katını 6 katını vereceksin ki toplumsal adaletti saglayabilesin tamam ceza ver ama böyle ceza olurmu ya benim vicdanım el vermez valla..
    cezalaR caydırıcı olmak zorundadır .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya katiller,ya teröristler,ya sapıklar için niye değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı abd42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya katiller,ya teröristler,ya sapıklar için niye değil
    konuyla alakasız mesajlar yazmayın lütfen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sana katılıyorum cezalar caydırıcı olmalı ama hep toplumun orta gelirli ve alt tabakasına degil ozman toplumsal adaleti saglayamasın adaletin terazisi dengeli olmalı dt sahibinin malına dokunuldugunda 4 yıl 150 milyar ceza orta gelirli bir garibanın arabısını calan yada parasını çalan hırsıza 2 yıl ceza oda para cezası olarak 200 ytl cevrilip serbest bırakma nerde caydırıcılık özeligi bu cezalarla demek istenen bence sakin pramtin üst kesimdekilerine bulaşmayın onların dokunmazlıgı var ama orta alt kesimine istediginizi yapabilirsiniz serbestsiniz yok böyle bir caydırıcılık..toplumsal vicdanı yaralamaktan başka bir özeligi yok kanatimce..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun adama paylaşım için teşekkürler oposu digitürk kendi çıkartmış öylemi yaw

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri